260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu 260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu 260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu 260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu 260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu 260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu

260ml Automobilio Salono Valiklį Agentas Brūkšnys Valdybos Stogo Durų Audinio Flanelė Odos Sėdynės Valymas Purškimo Putų Automobilių Priežiūra Plovimas Plovikliu

€9.10 €6.82
Yra sandėlyje
w11239

Prekės Svoris: 300g
Medžiagos Tipas: Lquid
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas: Automobilio Salono Valymo Agentas
Prekės Tomas: 260ml
Elemento Tipas: Dažai Siurblys
Specialios Funkcijos: Automobilio salono valiklį
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Elemento Plotis: 7.5cm
Prekės Skersmuo: 6.5cm
Elemento Ilgio: 21.5cm
Elemento Aukštis: 6.5cm
Prekės Pavadinimas: Goxfaca

  • Kulka Taškų: 1、Apsaugoti: Kovoja blukimo, senėjimo, krekingo, ir suteikia UV apsaugą.Puikiai tinka jūsų automobilio brūkšnys, vinilo, pultai, oda ir dar daugiau.

    2、Atkurti: Atsinešti savo automobilį atgal, kad "kaip naujas" pajusti.Prideda giliai, turtingas grožio brūkšnelių, ir kitiems paviršiams.Jie taip pat atnaujinti ir atgaivinti vinilo, gumos ir plastiko.

    3、Švieži: Saugo jūsų automobilis švarus nuo visų nešvarumų ir statybinių šiukšlių, kad suranda savo kelią viduje jūsų automobilio interjero.Lengvai pašalinti net ir purvui ir nešvarumus.

    4、Super Valyti Bet kokio Paviršiaus: Tai įvairių paviršių gaminys, veikia absoliučiai kiekvieno interjero ar eksterjero paviršių išskyrus stiklą ir subtilus prietaisų skydelio ekranai!Tai reiškia, kad jis bus švarus, baldiniai , audiniai , drobės , odos , vinilo , plastiko , gumos , paukščių kakoti , tepalas , medžių sula , metalų , medienos apdailos ir daug daugiau!Tai labiausiai universalus multi-purpose cleaner rinkoje!

    5、Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai multi paviršiaus purškimo pašalina pakimba ant purvo.Šviežios būdas valyti, atnaujinti ir pašalinti kvapus nuo neakytų paviršių visą namą.

    Savybės:

    1. Apsaugoti: Kovoja blukimo, senėjimo, krekingo, ir suteikia UV apsaugą.Puikiai tinka jūsų automobilio brūkšnys, vinilo, pultai, oda ir dar daugiau.

    2. Atkūrimas: Atsinešti savo automobilį atgal, kad "kaip naujas" pajusti.Prideda giliai, turtingas grožio brūkšnelių, ir kitiems paviršiams.Jie taip pat atnaujinti ir atgaivinti vinilo, gumos ir plastiko.

    3. Švieži: Saugo jūsų automobilis švarus nuo visų nešvarumų ir statybinių šiukšlių, kad suranda savo kelią viduje jūsų automobilio interjero.Lengvai pašalinti net ir purvui ir nešvarumus.

    4. Super Valyti Bet kokio Paviršiaus: Tai įvairių paviršių gaminys, veikia absoliučiai kiekvieno interjero ar eksterjero paviršių išskyrus stiklą ir subtilus prietaisų skydelio ekranai!Tai reiškia, kad jis bus švarus, baldiniai , audiniai , drobės , odos , vinilo , plastiko , gumos , paukščių kakoti , tepalas , medžių sula , metalų , medienos apdailos ir daug daugiau!Tai labiausiai universalus multi-purpose cleaner rinkoje!

    5. Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai multi paviršiaus purškimo pašalina pakimba ant purvo.Šviežios būdas valyti, atnaujinti ir pašalinti kvapus nuo neakytų paviršių visą namą.

    Aprašymas:

    Pavadinimas: Interjeras cleaner

    Talpa: apie 260ml

    Svoris: apie 500g

    Įpakavimas: opp krepšys

    Sąrašas :

    Interjero švaresnis*1

    Žymos: automobilių dažai, aksesuaras automobilio salono, nemokamai plovykla, odos dažai, automobilių poveikis, statulėlės automobilio salono, švarus, aiškus, automobilių švaresnis dulkių, automobilių priežiūros, automobilių taisymas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Garikukraina

      זה לא עובד ולא מנקה

    • Liliya 87 87

      Envoi rapide, remains the tester

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai