Džiovintos Raudonos Datas Natūralių Maisto Užkandžių ZIZIFŲ Ekologiškų Džiovintų Zizifų Raudona Datas Saulėje, Slopina Vėžinių Ląstelių, Sustiprinti Raumenis Džiovintos Raudonos Datas Natūralių Maisto Užkandžių ZIZIFŲ Ekologiškų Džiovintų Zizifų Raudona Datas Saulėje, Slopina Vėžinių Ląstelių, Sustiprinti Raumenis Džiovintos Raudonos Datas Natūralių Maisto Užkandžių ZIZIFŲ Ekologiškų Džiovintų Zizifų Raudona Datas Saulėje, Slopina Vėžinių Ląstelių, Sustiprinti Raumenis Džiovintos Raudonos Datas Natūralių Maisto Užkandžių ZIZIFŲ Ekologiškų Džiovintų Zizifų Raudona Datas Saulėje, Slopina Vėžinių Ląstelių, Sustiprinti Raumenis

Džiovintos Raudonos Datas Natūralių Maisto Užkandžių ZIZIFŲ Ekologiškų Džiovintų Zizifų Raudona Datas Saulėje, Slopina Vėžinių Ląstelių, Sustiprinti Raumenis

€16.64 €14.14
Yra sandėlyje
w111021

Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Vaidmuo ir Funkcijos

    1. Zizifų gali pagerinti žmogaus imunitetą ir slopina vėžio ląstelių.Zizifų taip pat yra medžiagų, kurios slopina vėžio ląsteles ir netgi gali paversti vėžio ląsteles į įprastas ląsteles.

    2. Turtingas vitamino C, raudonai datas konvertuoja cholesterolio perteklių organizme į tulžies rūgščių, sumažinti tikimybę, akmenų susidarymo.

    3. Raudona datos yra rutinas, kuris gali suminkštinti kraujagysles, dėl to sumažėja kraujo spaudimas, ir turi poveikį, užkirsti kelią ir gydyti hipertenzija.

    4. Raudona datos yra anti-alerginių, pašalinti įtartinas kvapas, keistą kvapą, padidinti intelektą ir smegenis, ir padidinti apetitą.

    5. Zizifų turi geras galimybes stiprinti raumenų jėgą, pašalinti nuovargį, išplėsti kraujagysles, didina miokardo kontraktiliškumą, ir pagerinti miokardo mityba.

    6. Zizifų yra daug vitamino C, riboflavinas, tiamino, karotino, niacino ir kitų vitaminų.Jis turi stiprią maitinantis poveikis, gali pagerinti žmogaus imuninės sistemos funkciją ir padidinti atsparumu ligoms.

    7. Flavonoidų, esančių zizifų-bis-gliukozidas turėti raminantis, hipnotizuojantis ir hypotensive poveikis, ir zizifų turi raminančių ir raminantis poveikis.

    8. Zizifų yra įvairių triterpenoids, iš kurių xylinic rūgšties ir beheno rūgštis buvo nustatyta, kad anti-vėžio veiklą ir slopina sarkoma S-180.

    9. Raudona datos yra gausu baltymų, riebalų, angliavandenių, karotino, B grupės vitaminų, vitamino C, vitaminų P ir fosforo, kalcio, geležies ir kitų ingredientų.Tarp jų vitamino C yra tarp geriausių vaisių.

    10. Ciklinis adenozino monofosfatas, esanti raudona datos yra svarbi medžiaga žmogaus energijos apykaitą.Tai gali sustiprinti raumenų jėgą, pašalinti nuovargį, išplėsti kraujagysles, didina miokardo kontraktiliškumą, pagerinti miokardo mityba, ir turi gerą poveikį užkirsti kelią ir gydyti širdies ir kraujagyslių ligų.

    11. Raudona datos turi gerą poveikį ūmus ir lėtinis hepatitas, kepenų cirozė, anemija, alerginė purpura ir kitos ligos.

    Žymos: suknelė raudona, apyrankė vėžys, cockatiel marškinėliai, vyras viagra, plakatas tentenas, cuphead taurė, ženšenio šaknys, priedų karvelis, malūnėlis piktžolių, maisto korėjos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai