Belaidės pelės Belaidės pelės Belaidės pelės Belaidės pelės Belaidės pelės Belaidės pelės

Belaidės pelės "bluetooth" 3.0 ultra-plonas dizainas belaidžio ryšio laptop ir PC Windows " ir " Mac

€9.10
Yra sandėlyje
w110774

Kilmės: ES(Kilmės)
Tipas: Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Skaičių Mygtukai: 2
Pakuotė: No
Maitinimo Tipas: Baterija
Ranka Orientacija: Teisė
Darbo Režimas: lazerinis

  • Ultra-plonas BLUETOOTH 3.0 pelę, skirtą " MAC " ir "WINDOWS" ir aliuminio kilimėlis

    -Mėgautis geriausios kokybės dėka naujausias naujovė Pelės "Bluetooth", touch

    3.0. Ultra-plonas ir elegantiškas dizainas, pelė, su greitos reakcijos, puikiai savo darbo sesijas arba kompiuterį, internetą.

    - "Bluetooth" Pelės dizainas yra įkvėptas "Apple" Pelė 1 dizaino.Palaiko tiek IOS 13 ir Mac OS , Su tobula jungtys nuo pirmos akimirkos ir, žinoma, su "Windows" ir "Android".

    -Greitai ir nedelsiant reaguoti į kiekvieną spustelėkite ir pažymėkite.Ačiū 5,0 "bluetooth", galite mėgautis geriausių važiavimo greičio.

    -Kita specifika yra tai, kad, skirtingai nuo kitų panašių pelių ar mažą kainą

    Rinkoje, Šis modelis neturi USB imtuvas dirbti

    Tokiu būdu gali prisijungti prie "Apple Ipad" ("Ipad" su "Ipad" OS 13 įdiegta) kaip

    "Android" tablečių ir kiti "bluetooth" prietaisai

    -Tai kilimėlis, Aukščiausios kokybės aliuminio, nustatyta, patogus ir greitas naudoti visus savo peles .Jūs galite dirbti ar žaisti su didžiausia manevringumo, tuo pačiu jūsų stalo elegantiškas liesti.Įkvėptas Xiaomi dizainą, metalo stiliaus kilimėlis yra puikus ryšys tarp stiliaus ir funkcionalumo.

    -Savybės neslidžia guma bazė , Kuri suteikia tvirtą sukibimą ir saugumą žaidimo metu ar darbui.Be to, jo kraštai yra baigtas su atšvaitais struktūrą, kuri suteikia dar gražiau baigti.

    - Jo dydis yra puikus ir universalus, daug užduočių .Jos stačiakampio formos dizainas palengvina tiek horizontalus ir vertikalus naudojimas, pagal savo darbo sritį ir poreikius.

    - Visiškai atsparus vandeniui.Nebijokite, jei jūs supilkite skystį ant jos, jūs galite ją išvalyti, lengvai, be jokio prekės ženklo kairėje.

    KAIP SINCHRONIZUOTI PELĖS

    1. Kai jūs 've įdėti kamino pele, įjunkite jį, tai padaryti skaidrių mygtuką iš apačios į šonus

    2. Ištraukite būsto ir pamatysite, kad šalia baterija mažą mygtuką, paspauskite jį, kol mėlyną pelės led yra įjungtas.Kai jis įjungtas, jį galima sinchronizuoti.

    3. Įjungti kompiuterio "bluetooth" ir prisijunkite su savo pele.Kartą sinchronizuotas, jis bus automatiškai susieti, kai pelės ir kompiuterio yra.

    4. Jei šie veiksmai nepadeda, jūs turite įjungti ir išjungti pelės vėl arba paspauskite sinchronizuoti, kol pelės yra matomas KOMPIUTERYJE.

    SPECIFIKACIJOS

    -Medžiaga: Aliuminio ir non-slip gumos

    -Apytiksliai matavimai: 25x19cm

    -Svoris: 195g

    Pelės

    • Medžiaga: PVP

    Produkto Spalva: juoda arba balta

    • Kaip tai veikia: fotoelektros

    • Prijungimo būdas: Bluetooth 3.0, be USB imtuvas

    Skaičių klavišus: 2 touch (kairėje mygtuką ir dešinysis mygtukas)

    Poslinkio tipas: sripe kontaktai

    Aukščiausia • PPP: 1600 dpi

    • Maitinimas: 1 x AAA baterijos (neįtraukta)

    • Ultra plonas dizainas 19mm storis

    • Sistemos suderinamumas: "Windows 2000", "Windows XP","

    "Windows 7", "Windows Vista", "Windows 98, Mac OS", skirtą "Ipad"

    OS 13, IOS 13, skirta "Android", "Windows ME", "Windows 8" ir "Windows" 10

    Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h.Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

    Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

    -Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

    Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

    Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų .Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

    Žymos: lazerinis žymeklis, mac makiažas, "bluetooth" auksas, lipdukas pelės mac, kompaktiška belaidė įkraunamoji pelė, appl pelės, partijos kilimėlis, raton mi, nuostabus modelis, o belaidžio ryšio, "bluetooth" usb.

  • Atsiliepimai (4)

    • Almazbaimov

      All right, as expected.

    • Kmolpop2003

      Although the raton below has some plastic finishing, the touch with the hand on the surface of very good buttons. The perfect tack. Maybe the mat a little bigger better but not bad as a complement

    • Robertvalles99

      Poor quality

    • Jimfolger

      In the AliExpress page announcement, it offers a bluetooth 3.0 Wireless mouse ultra-thin design wireless connection for laptop and PC Windows and Mac, plus an aluminum mat, which at the time has a price of 8,95 (with the coupon welcome discount remains for 6,29). What I get is just the mat. Is it a misleading announcement or is the mouse missing to send? Thank you, a hello.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai