Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo

Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo

€35.83 €20.42
Yra sandėlyje
w109239

Sportas Tipas: Dviračių sportas
Lytis: VYRAI
Kiti Pavadinimai: MTB jersey, dviračių džersis, dviračių džersis
Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
Azija Dydis: M, L, XL,XXL, 3XL, 4XL, 5XL
Punktas: vyrų dviračių džersis
Numeris: CP-006
Prašymas: Dviračių sportas, bėgimas, sporto, sporto salė
Urmu Pirkti: Taip, kreipkitės, už geresnę kainą
Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
dviračių jersey tipas: Dviračiai, Dviračių, dviračiais, dviračių Sportas
Medžiaga: Poliesteris
Funkcija: Anti-Pilling
MTB Jersey Tinkamas sezonas: Pavasarį, Vasarą, rudenį
Modelio Numeris: dviračių jersey
Sezonas: pavasarį
Prekės Pavadinimas: EARTHCORE
Užtrauktuko Ilgis: Dalinė Užtrauktukas
audinio sudėtis: poliesteris+spandex
Funkcija 1: Anti-prakaito, kvėpuojantis, raukšlių, greitai džiūsta
Dropshipping: Taip
2 funkcija: Minkštas, odos draugiškas, elastinga, saugi
Oem: Taip
Elemento Tipas: Megztiniai
Audinio Tipas: DŽERSIS

  • Vyrų Dviračių Džersis Viršūnes Elastinga, Kvėpuojanti MTB Džersio Lenktynių Ciklo Drabužius trumpomis Rankovėmis 2019 Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo

    Dydis Lentelė

    Dydis

    M

    L

    XL

    2XL

    3XL

    4XL

    5XL

    Krūtinė (cm)

    98

    102

    106

    110

    115

    120

    125

    Ilgis (cm)

    65

    67

    69

    71

    73

    75

    77

    Hem (cm)

    84

    88

    92

    96

    101

    106

    111

    Peties (cm)

    40

    41

    42

    43

    44.5

    46

    47.5

    Rankovės (cm)

    17

    18

    19

    20

    21.5

    23

    24.5

    Rankogalių (cm)

    25

    27

    29

    31

    33

    35

    37

    Produkto Savybės

    1. Kvėpuojantis ir greitai džiūstantis: anti-prakaito, katijoninės audinių susiuvimo dizainas, saugo oda sausa ir patogiai visą laiką.

    2. Tankus micro elastinga akių dizainas, nugaros, pečių ir pažasties: oro kubo sąvokos, vėdinimo, paspartinti prakaito garinimas, minkštas ir natūralus tinka odos.

    3. Elastinga plėtimosi ir susitraukimo: didelio stiprumo spandex pluošto audinio, tinka ir patogiai, nėra lengva keisti.Ir atspindinčios juostelės dizainas daro naktį dviračiu daugiau saugūs.

    4. 3D pjaustymo ir puošmena dizaino, skirtingų audinių labiau atitinka žmogaus ergonomikai, ir didelio stiprumo spandex nėra deformuoti, po tempimo.

    Modelis Rodo

    Informacijos Ekranas

    1. YKK užtrauktukas, aukštos kokybės.

    2. Šviesą atspindinčios juostelės daro naktį dviračiu daugiau saugūs.

    3. Trys kišenės, padės jums išlaikyti kažką reikia.

    4. Aukštos kokybės audinių, puikiai siūlės.

    2018 Dviračių Džersis Viršūnes Juoda+Pilka Lenktynių Dviračiais Drabužių Ropa Ciclismo Trumpas Rankovės MTB Dviračių Džersis Marškinėliai Maillot Ciclismo

    Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje ir daryti verslą su mumis, teikti geresnes paslaugas, prašome imtis minutę skaityti toliau " patarimai:

    1. Dėl matavimo ir fotografavimo metodus, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas ir 1-3cm dydžio toleranciją tarp paveikslėlių ir fizinių produktų, prašome suprasti.

    2. Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti sklype per pristatymo laiką.

    3. Birių pirkimus, prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų.

    4. Išvengti klaidą, prašome palikti savo vardą, pavardę ir aiškiai adresą.

    5. Dėl kokių nors problemų, prašome kreipkitės į mus, prieš suteikiant bet kokį komentarą, mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą.

    6. Jūsų 5 žvaigždučių įvertinimas ir įmonės vis yra mūsų tikslas, todėl prašome, nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba perduoti ginčą prieš susisiekdami su mumis.

    7. Jei jūs esate laimingas su mūsų produkto ir paslaugos, prašome pasakyti savo draugams.

    Dar kartą ačiū ir mėgautis savo pirkinių.

    EARTHCORE yra atnaujinti prekės ženklą R&S, R&S buvo kilęs iš NAUJO, po 12 metų sunkaus darbo, Amy ir Suzi pradėjo savo verslą, tai pradėti naują savo gyvenimo, jie žinojo, jie ruošiasi susidurti su įvairių sunkumų, bet, jie tikėjo, kad jie galėtų užkariauti jų ir pasiekti kažką.Tiesiog kaip sporto, kiekvieną kartą, kai jūs manote, kad esate prie ribos, kaip ilgai, kaip jūs nuolat vyksta šiek tiek daugiau, nors, jūs patirsite įvairių malonumą.Mes bandėme pristatyti šį pranešimą: jei jums yra pasirengę ir pasiruošę daryti kažką naujo, tai niekada nebūna per vėlu, paleisti naują kelionę saugo mus aktyvus, teigiamas ir jaunimui.

    Dabar, po beveik vienerių metų pastangų, Amy ir Suzi užaugo šiek tiek B2C srityje, per šį vienerius metus, mes turėjome daug kartų, bet per tęstinio mokymo, mokymosi, pagalbos iš aplinkinių, ir paramą, mūsų klientams, mes vis dar čia, ir gausite stipresnis, ir mes manome, mes esame tik kaip žemės branduolį, sukaupęs jėgų per šimtus tūkstančių metų, pagaliau jis daugiau ir daugiau galingas, mes, kaip labai mažų žemės branduolys dabar, plėtoti žingsnis po žingsnio tvirtai yra mūsų tikslas, mes tikime, kad vieną dieną, mes ketiname būti pilnas energijos ir galiausiai sprogo mūsų paduota.

    Mūsų šūkis: 1.0: Paleisti, Sustabdyti Jaunų.

    Mūsų šūkis: 2.0: Kovoja Už Sprogus, Kaip Žemė Core

    Žymos: dviračių jersey cycology, dviračių klavišą remontas, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, rėmo "twitter", minkštas jersey dviračiu, bicycl, cubrebotas ciclismo, dviratis "chrome", danijos dviračių džersis.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lenyska1594

      I bought it to make a gift. The measure that matched the weight and height is totally accurate. The fabric is breathable and very comfortable. I recommend it to 100%. Fast shipping. Thanks also for the gift. 1000 is appreciated.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai