50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams 50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams 50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams 50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams 50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams 50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams

50pcs Violetinė Anti-rūko ir Anti-PM2.5 Anti-Dulkių Vienkartinės Veido Kaukė Kvėpuojantis Nagų Kaukė Vaikams, vaikai, Mergaitės ir Berniukai, Studentams

€10.15 €8.22
Yra sandėlyje
w109052

Gyvenimo ciklas: Vieną kartą
Taikoma: Vaikai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Elemento Tipas: Kaukės
Sertifikavimo: NĖRA
Funkcija: Anti-dulkių
Kiekis: 50pcs
Medžiaga: ne-audiniai
Apsaugos klasė: NĖRA
Prekės Pavadinimas: OOTDTY

  • 76054 KARŠTO

    Aprašymas:

    Savybės:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Specialių 3 sluoksnių animacinių filmų Spaudinių Mielas dizainas, suteikia apsaugą nuo dulkių, Anti-rūko ir Anti-PM2.5 ,žiedadulkės ir kt.

    Taikoma amžius: Tinka 4-14 Metų amžiaus Vaikams,Studentams,Saugus ir kvėpuojantis.Elastinga ausies-kilpų ne spaudimas iki ausų.

    Pagamintas iš neaustinės medžiagos,Pagamintas iš neaustinės medžiagos, jie yra įrengtas gera odos tolerancija patogus Hipoalergicznych,didelis filtravimo,gebėjimus.

    Suteikti tam tikrą apsaugą nuo dulkių,Tai puiku, medienos apdirbimo, namų valymas ir priežiūra ir daugiau.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: neaustiniai Audiniai,

    Spalva: Violetinė

    Lytis: Vaikas

    Dydis: 14x9cm(apytiksliai)

    Pastaba:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-5mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Komplektą Sudaro:

    50pcs Vaikų Veido Kaukė

    Žymos: silikono vamzdis valytuvas, za marškinėliai rožinė satino, silikono vamzdžių 10 cm, vienodas ramiojo vandenyno karo, silikoniniai vamzdeliai mėlyna, silikono žvakių 10mm, silikono vamzdis mazda, wrap vasaros suvystyti, underware mergina kūdikių.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai