V6 V6 V6 V6 V6 V6

V6 " Interphone Priedai (Minkštas Ausinių & Apkaba Laikiklis )TIK Kostiumas V6 V4 Motociklo Šalmas laisvų Rankų įranga Domofonas

€10.73 €9.66
Yra sandėlyje
w108980

Taikoma Šalmo Tipas: Visas Veidas
Elemento Tipas: Šalmas Laisvų Rankų Įranga
Elemento Plotis: 5cm
Ryšio Režimas,: Viela
Specialios Funkcijos: V4 V6 Priedai(ausinių ir įrašo)
Funkcija: Soft Stereo Heaphone
spalva: juoda
Elemento Ilgio: 22cm
Prekės Svoris: 50g
Elemento Aukštis: 1cm
Naudojimas: Garsiakalbis & Mikrofonas
Kostiumas: V6 V4 BT Motociklo Šalmas Domofonas
Modelio Pavadinimas: Ausinės ir klipas
Prekės Pavadinimas: Fodsports
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Maitinimo režimas: Built-in Baterijos
Kilmės: KN(Kilmės)
Didžiausias Garsiakalbiai: 2
Maksimalus Ryšio Atstumas: <500 m
garso plug: 3.5 mm jack plug

  • V6 " Interphone Priedai (Minkštas Ausinių & Apkaba Laikiklis )TIK Kostiumas V4 V6 Motociklo Šalmas laisvų Rankų įranga Domofonas

    2018 Atnaujinta Minkštos Ausinių

    Pastaba:Priedai tik gali būti suderinama su V6 ir V4 "Interphone"

    jei norite, kad sunku ausinės ir įrašą v6 ryšio,prašome clik žemiau nuotrauką

    Pakuotės Sudedamosios Dalys

    1 x Stereo Ausinės&Mic ( 3.5 mm Jack Plug )

    1 x Clip

    šalmas, rankų Šalmas domofonas šalmo vidaus ryšio Motociklo šalmas Motociklų domofonas motociklų laisvų rankų įranga, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio headsetIntercom BT domofonas ryšio "bluetooth" interphonehot pardavimo 1PCS 1200m Belaidžio Motociklo "Bluetooth" Domofonas "Interphone" Motociklo Šalmas laisvų Rankų įranga Ausinės Ausinės laisvų rankų įranga 6 Vairuotojai Micro ryšio Triukšmo Atšaukiu vandeniui Variklis Motociklo, Motorolerio šalmą domofonas Mp3 GPS slidininkų, Motociklininkų ir "bluetooth" motociklo hel

    Prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, jei ką jums reikia

    Mokėjimo

    1. Sąlyginio deponavimo, T/T & Western Union bus priimami ir internetu sąlyginio Deponavimo yra labai rekomenduojama.Pagrindinės kredito kortelės yra priimamos per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.Kiti mokėjimo būdai norite, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

    2. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pirkimo.Priešingu atveju užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

    3. Prašome įsitikinkite, kad visi kontaktinė informacija yra pateikta, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį.

    4. Siekiant apsaugoti kliento interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų AIiExpress, ir jis nebus grąžinamas pardavėjui, kol gausite ją su džiaugsmu.

    Vežimas

    1. Prekės bus pristatomos per 2 dienas (Darbo dieną) po visą išmoką gavo ir patikrinti.Tačiau, siekiant apsaugoti interesus, tai užtruks www.eatin.lt 8-24 valandas, siekiant patikrinti, ar mokėjimo.

    2. Visi paketai yra pristatomas su Sekimo Numeriu, ir jus gali sekti laivybos statusą.Taip pat mes jas stebėti ir priminti jums laiku.

    3. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią laivybos paslaugų, pvz., įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.

    4. Pardavėjas nėra atsakingas už bet muito ar importo mokesčių.Ir pakete bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" lengvai muitinės formalumus ir mažiau mokestis. (Bet koks kitas elementas, kurį norite deklaruoti, arba nurodykite mažiau vertės, prašome susisiekti su mumis, kai pirkimas)

    Garantija Ir Garantijos

    1. Visos mūsų prekės yra garantuotas su 12 mėnesių kokybės.

    2. Visos prekės yra tikrinami iki siuntą.Jei bet unsatisfy, prašome grąžinti per 14 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.Bet prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąža!

    3. Jei elementas, neatvyksta į darbą, per 3 mėnesius, naujas pakeitimas (be papildomo įkroviklio), bus išsiųstas jums; taip pat galime grąžinti jį po defektais, tie, kurie gavo.

    4. Jei elementas, neatvyksta į darbą po 3 mėnesių, naujas pakeitimas (be papildomo įkroviklio), bus išsiųstas jums, ar grąžinti jį po brokuotą prekę gavo.Tačiau pirkėjas turi sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

    5. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas, ir pirkėjas turi būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo & reshipping.

    6. Visos grąžinamos prekės turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižyti ir pan.

    7. Už bet kokį daiktą, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po ir informuoti mus Sekimo Numerį.

    Atsiliepimai

    1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi po paketo gavo.

    2. Jūsų atsiliepimai yra svarbus mūsų verslo sąlygų gerinimo, kuri bus noras mums pasiūlyti geresnes paslaugų ir konkurencingą kainą jums.Teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Ačiū!

    3. Į bet kokį klausimą, turite naudojimo, prašome leiskite mums žinoti, mes užtikrinti, laiku reaguoti ir 100% klientų pasitenkinimo.

    4. Prašome susisiekti su mumis prieš bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes derėtis su jums išspręsti bet kokią problemą.Dėkojame už jūsų supratimą!

    DUK

    1. Kokia jūsų mokėjimo būdą?

    Sąlyginio deponavimo, T/T ir "Western Union" ir Kredito kortelė priimami mūsų parduotuvėje.

    2. Kiek tai užtruks pristatyti geros po mano mokėjimo?

    Prekės bus pristatomos per 12 valandų, kai mokėjimas yra patikrinta www.eatin.lt.Tačiau, www.eatin.lt reikia 8-24 valandas, siekiant patikrinti, ar mokėjimo apsaugoti tiek interesų, tačiau gali būti ir vienos dienos vėlavimas sistemos laiką.

    3. Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

    Taip, visi paketai yra su Sekimo Numerį, ir jūs galite stebėti juos.Taip pat mes jus informuosime vėliau kaip būsena, kaip priminimas.

    4. Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

    Žymos: domofonas motorcycl, ašmenys v6, domofonas v6, moto crosser, 3 vnetphone v6, motociklo šalmas accesory, v6 įrašą, šalmas 16 antrojo pasaulinio karo, "bluetooth" ryšio moto, KA1.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai