BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount

BORUiT 27-32mm Taktinis Magnetinio Žibintuvėlio Laikiklis Airsoft Oro Patrankas Šautuvas taikymo Sritis Nešiojamų Kempingas Medžioklės Žibintuvėlis Mount

€25.64 €17.95
Yra sandėlyje
w108371

Paraiškos 1: Žibintuvėlio Laikiklis Ginklą
Prekės Pavadinimas: boruit
Kilmės: KN(Kilmės)
Diafragmos: 35mm
Diafragmos Skersmuo: 27-32mm
Modelio Numeris: EFA0023
Žibinto Šviesa Apšvietimo Reikmenys: Žibintuvėlis Ginklą Mount Turėtojas
Elemento Tipas: Magnetinio Žibintuvėlis Ginklą Mount Turėtojas
Funkcija: Magnetinio Medžioklės Žibintuvėlio Laikiklis
Medžiaga: aliuminio lydinio
Paraiškos 2: Žibinto Šviesa Mount Turėtojas Už Dviratį
Pėdsakas: 51mm

  • Savybės

    100% Brand new ir aukštos kokybės.Yra stipresnis magnetinis gebėjimus ir apsaugoti gerai barelį nuo scratchin.Jis yra tvirtas ir patvarus naudojimas pagrįstas glausta, paprasta nešiotis, inovacijų ir patikimas dizaino koncepcija.Su super stiprus dual stačiakampio formos magnetas, stabilios formos rėmo.Gali būti lengvai sumontuoti ar išardyti, nenaudojant įrankių.Turėti žibintuvėlį savo ginklą.Orlaivių klasės aliuminio lydinio, su III tipo Sunku anodization.Plačiai naudojamas 27-32mm skersmens dydžio žibintuvėlis.

    Pakuotė

    1 x Taktinis Žibintuvėlis Mount

    Apmokėjimas: -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl www.eatin.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija: -1 metų gamybos garantija; Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys arba priedai, nemokamas pristatymas per 3 mėnesius po pirkimo.Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, tačiau jums reikia mokėti už kai laivybos mokestis, jei daugiau kaip 3 mėnesius mažiau kaip 1 metai. -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.Prašome Atkreipti Dėmesį: -Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

    Žymos: airsoft, striukės pcp, didelis šautuvas taikymo sritis, apsaugos picatinny, m4, b ginklą, taikymo sritis, airsoft pistoletas, riflescope hakko, 50000lm.

  • Atsiliepimai (2)

    • Namenaresh

      ha llegado pronto, he probado y aguanta bien a falta de la prueba con fuego real.

    • Newflow Dk

      Everything ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai