Už Gigabyte GA-970A-DS3P Originalus Naudojami Darbastalio Plokštė 970A-DS3P AMD 970 Socket AM3 AM3+ DDR3 Parduoti

Už Gigabyte GA-970A-DS3P Originalus Naudojami Darbastalio Plokštė 970A-DS3P AMD 970 Socket AM3 AM3+ DDR3 Parduoti

€58.40 €47.89
Yra sandėlyje
w1083

Pakuotė: No
Su CPU: No
Lustų rinkinys: AMD 970
PROCESORIAUS Tipas: AMD
Modelio Numeris: GA-970A-DS3P
Maksimalus Ram Talpa: 32 GB
Formos Koeficientas: ETVB
Atminties kanalo: Keturi
Atminties Bankas: 4 GB DDR3 DIMM
Atminties Tipas: DDR3
Lizdo Tipas: Socket AM3+
Prekės Būklė: panaudota
Prekės Pavadinimas: Gigabaitas
Vaizdo Plokštės Tipas: Ne Integruotas
Prašymas: Desktop
FSB / HT: GA-970A-DS3P
Kietojo Disko Sąsaja: GA-970A-DS3P
Uostai: USB 3.0
Chipset Gamintojas: AMD

  • Pakavimo sąrašas: 1* motininė plokštė 1* I/O pertvara yra kita versija, plokštė RVE.XXX , prašome palikti pranešimą arba susisiekite su mumis, praneškite mums savo reikalavimus, kitaip man bus vežamos atsitiktinai!Atkreipkite dėmesį!Vaizdas yra tik nuoroda, o ne jūsų užsakymą.Prašome susisiekti su mumis arba užsisakyti pranešimą!

    Visose pagrindinėse plokštėse patikrintas prieš pristatymas. 1. nustatyti CPU & RAM.Galia išbandyti, jei ekranas veikia gerai. 2. Įmontuotas ventiliatorius, akumuliatorius, klaviatūra, garso plokštės, tinklo kortelę, įjungti ir patikrinti, ar bios numeris teisingas. 3. Muzikos grojimo patikrinti garso ir ausinių kištukas gerai. 4. Pamatyti, jei baterija gali paprastai imti ir išmesti. 5. Tada touch pad, usb lizdus ir visos šviesos. 6. Paleisti 3D mark 7. Iš naujo paleiskite "Windows".

    Mes visada darome viską, kad teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą

    Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Jūs gausite, puikus aptarnavimas ir greitas pristatymas, kai jūs pirkti mūsų produktą.

    Žymos: atveju itx, white plokštė gigabyte, radeon, stiklo gigabyte, am3 cpu, 1155 plokštė, am3, pagrindinė plokštė asus am3, AM4, pagrindinė plokštė kompiuteriui.

  • Atsiliepimai (1)

    • Strazheva Ulya

      The price is overstated for this fee, or rather the value for money. On the first port, the memory did not work. Dirty fee (you could at least alcohol wash technical dirt, change thermal paste on southern and northern bridges). Texting is not straight, but an arc. Delivery is very fast.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai