Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas

Oro valytuvas, patalpos sterilizacija, virtuvė ir vonios kambarys, oro gaivikliai pašalinti formaldehidą ir pasyvusis rūkymas

€33.08 €15.55
Yra sandėlyje
w107923

Oro Kiekis: 50m3/h
Tipas: Ozono Generatorius
Modelio Numeris: H-100
Įtampa (V): 220V
Prašymas: 10-20m3
Vėjo Greitis: STANDARTAS
Įrengimas: Nešiojamieji
Deguonies Tiekimas: Žemiau 1L/min
Talpa (CFM): 20
Taikymo Sritis: 21-30㎡
Funkcija: Sterilizuoti
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: ce
Stilius: Oro Valytuvas
Formaldehido Pašalinimą Norma: 99.20%
Benzenas Pašalinimo Lygis: 99.00%
Naudojimo Sąlygos: Namų ūkio
Maitinimo Šaltinis: Kintamoji Srovė
Triukšmo: Kaip 10dB
Prekės Pavadinimas: STERHEN
Matmenys: Kita
Galia (W): 7w
Anijonas Tankis: ne lonizer

  • STERHEN Ozono Generatorius 220V Sterilizer Oro Ozono Vandens valymo Valymo Vaisių, Daržovių, vandens ir maisto Ruošimo ozonatorius ionizator

    Galia:AC220V/50HZ Galia:15W Ozono galia: 400mg/h Ozono Max darbo laikas:0~30min/per laiko Neto svoris:0,8 KG Gaminio dydis: 25 x 18,5 x 8,5 cm Carton dydis:32.8 x 29 x 12,5 cm Produkto Aprašymas: 1.Žemės ūkio cheminės savybės, vaisių ir daržovių: nužudyti bakterijos, išlaikyti šviežią, pašalina blogą kvapą ir mažina hormono. 2.Odos priežiūros, grožio: suaktyvinti odos ląstelių , speklų pašalinimas ,prevencija halitosis ir danties ertmės organų ,odos ligų ir pan. 3.Vandens valymo : vandens apdorojimas dekolonizacijos ir žuvytę šalinimas. 4.Oro valytuvas : nužudyti bakterijos ,dezinfekuoti ,šalinti blogą kvapą ,ypač buitinės ir biuro erdvę. 5.Rankinis pasukti sistema ir automatinė sistema. 6.spalva mašina gali būti pritaikytas.

    Pakavimo Informacija:

    1. Standartinis paketas Spalva, dėžutė su instructio pakavimo ir kt. 2. OEM arba ODM paketas priklauso nuo kliento' s reikalavimus. 3. Pavyzdžių turime sandėlyje ir užsakymus pagal kiekį.

    DUK

    Q: Jei kištukas veikia mano šalyje?

    A: Mes galime suteikti jums nemokamai Converter/Kabelinė jei apvalus Euro plug ar Australija Prijungti arba Anglijos Prijungti jūsų šalyje reikalingas(Neįvykdyta 2 Butas Pin Amerika).Prašome palikite mums žinutę, kai jūs patvirtinate užsakymą.

    Klausimas: Jeigu darbo įtampa yra už savo šalį?

    A: mūsų Oro Valytuvas, mūsų modeliai gali imti su 110~240 V, todėl ji turėtų dirbti daugelyje pasaulio šalių.

    K: Ką man daryti, jei aš negaliu gauti savo prekę?

    Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, jei jūs negalite gauti jūsų elementą pristatymo laiką.Mes jums sekti jį ir išspręsti jums ne pirmą kartą.

    Žymos: šalto rūkymo, vėjo energie generatorius 220v, nešiojamų pleneras, kambaryje ozono generatoriai, vėjo generatorius, 220 v, kietas dezodorantas tualetas, juodas grybelis, ištirpsta ozono matuoklis, šaltas rūkalius, nešiojamas tualetas dezodorantas.

  • Atsiliepimai (5)

    • Hooligansk

      Works on all 100 percent. Fast shipping

    • Mishka Est

      good

    • Lildaddy225

      Very satisfied, the family said yes

    • Kolyamacnev

      The air purifier is very easy to use. Put it in the baby's room to sterilize and prevent the virus and colds.

    • Gestapo2010

      The product is good. Put it in the baby’s room for sterilization. The room will be opened after the machine works for 20 minutes. The air is clear and very good.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai