10vnt Mažas galvos, vieno sluoksnio dulkių pneumatiniai komponentai silikono gyvis SP - S serijos balta siurbimo taures 10vnt Mažas galvos, vieno sluoksnio dulkių pneumatiniai komponentai silikono gyvis SP - S serijos balta siurbimo taures

10vnt Mažas galvos, vieno sluoksnio dulkių pneumatiniai komponentai silikono gyvis SP - S serijos balta siurbimo taures

€6.87 €5.50
Yra sandėlyje
w107795

Modelio Numeris: SP-S
Tipas: dulkių silikono gyvis

  • PRANEŠIMAS

    1. Gerbiami rusijos klientams , įrašykite savo vardą, pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

    2. Gerbiamas Brazilijos, Argentinos, Indijos,Peru, Kolumbija ,klientai ir pan , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( PVM ,CPF ar CNPJ ).tai bus sumažinti daug problemų su muitine.Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

    Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    PASTABA: Mes taip pat turime ir kitų susijusių produktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

    Accpet didmeninė ir mažesnę kainą !!!

    Pristatymas:

    1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 7 DARBO DIENAS po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

    2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

    3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

    4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

    Garantija:

    1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.

    2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

    3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

    Tikimės, kad jūs turite gražus apsipirkimo mūsų PuNan elektros prekių Parduotuvę .

    PCF4-01

    Žymos: gyvis vakuuminio, smc vakuuminio, gyvis ilgai, pneumatiniai vakuuminio, gelis gyvis, taurės įsiurbimo, keramikos stiklo remontas, šlifavimo aptaisyti akmens pasukimo, 30a padidinti, vakuuminis cilindras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai