TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje

TA MINGREN Romantiška Rožė Gėlių Premium Dvigubas Stalčius Papuošalai Prabanga Užsakymą Meilužis Gimtadienio Dovanų Dėžutėje

€24.00
Yra sandėlyje
w107495

Elemento Plotis: 12cm
Prek.kod: 100 Vnt
OEM/ODM: Priimti OEM
Elemento Aukštis: 9cm
Prekės Svoris: 309g
Elemento Ilgio: 12cm
Produkto Savybės: Prabangių Papuošalų Dėžutės
Naudojimas: Papuošalų rinkinį
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Madingas
Dydis: Informacijos Puslapyje
Privalumas: Ekologiški,Patvarūs
Modelio Numeris: Rožių dovanų dėžutėje
Punktas: Individualų Jewlery Dėžutę

  • Produkto Aprašymas

    BrandTA MINGREN

    MaterialPlastic/Popieriaus

    colorCustomized spalva

    SizeCustomized Dydis, mažas /didelis

    Kliento

    AdvantageEco-draugiškas,Patvarus

    UsageJewelry Paketas,Ekranas

    StyleFashionable

    Oem/ODMAccept Oem

    StandardCan būti pritaikyti pagal kliento reikalavimus, aplinkosaugos apsaugos produktų.

    Imties time30-60days

    PackingExport standartinės pakuotės

    Paymentwww.eatin.lt

    Apie Gaminį

    Įmonės Informacija

    Pakuotės Pristatymas

    Apie Paslaugą

    Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

    Jūsų Satisfication ir Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, kol jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas.

    VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse )

    Neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

    Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

    Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

    PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    Jei negavote jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Jūs galite sekti savo sekimo numerį http://www.17track.net/zh-cn ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

    2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

    Grįžti & Grąžinti

    Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas.

    Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

    Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

    Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,

    Žymos: dviračio rankenos žibintų, dėžutė dovanų rose, su baldais papuošalų dėžutė, dviratį pirkti, dėžutė gėlė, box stalčius dovana, dviračio žibintas, modelis papuošalų dėžutė, plytelių, vienodai pagunda.

  • Atsiliepimai (1)

    • Traviskaats

      Super. Beauty

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai