Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija

Vario Guasha Grandymo Masažas, Veido Grandiklis Massager Akupunktūra Gua Sha Valdybos Acupoint Veido Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija

€5.32 €3.83
Yra sandėlyje
w107033

Prašymas: Įstaiga
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: YOVIP
Medžiaga: Vario

  • Aprašymas:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Savybės:

    Aukštos kokybės medžiagos.

    1. KELIS GYDYMO KRAŠTŲ - Gua Sha Grandymo Masažo Įrankis turi daug kreivių ir briaunų, kuri leidžia jums dirbti ne tik didelių raumenų grupes, pavyzdžiui, rankų, kojų, ir atgal, bet taip pat gauti į tuos mažesnius sunkiai prieinamose vietose, aplink pečių, kaklo, ir kelio su mažiau pastangų ir slėgio.

    2. Kineziterapijos PRIEMONĖ - Sumažinti galvos, kojos,turėtų,Kaklo ir Raumenų Skausmas,taip Pat gali būti darbo ant savo veido.Naudoti įvairiose turi skirtingą funkciją.

    3. ANTIBAKTERINIS IR LENGVA VALYTI - Pagamintas iš Medicininės Vario antialerginių, Antibakterinių ir Lengvas Valymas iš Medicininio Titano, Anti-alerginė.

    4. MAŽINA RAUMENŲ SKAUSMĄ IR PAGERINTI MOBILUMĄ - unikaliai suprojektuoti Gua Sha priemonė pašalina rando audinį, ir adheziją po oda, kad būtų užkirsti kelią raumenų judėjimą bei kraujo tekėjimą.

    5. LENGVA NEŠIOTIS - Nerūdijančio Plieno Gua Sha Grandymo Masažo Įrankis yra mažas ir ji ateina su Apsauginiais Nustatyti, Sumažinti nusidėvėjimą.

    Kas yra gua sha?

    Gua sha yra tradicinė Kinų medicinos gydymo kurių oda yra nuskustas gaminti šviesos petechiae.Specialistai įsitikinę, kad gua sha spaudai nesveiko kūno medžiagos iš kraujo stazė per gerklės, pavargę, standus arba sužeisti raumenys srityse, skatinti naujų prisotinto kraujo tekėjimą į sritis, todėl skatinamas ląstelių medžiagų apykaitos remontas, regeneracijai, gijimo ir pasveikimo.Gua sha, kartais vadinamas "grandymo", "spooning" arba "kalimo", kurią anglų kalba nėra gimtoji.

    Specifikacija

    Medžiaga:Varis

    Spalva: geltona

    Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

    Pakuotė:

    1Pcs * Gua Sha Įrankis

    Pastaba:

    1. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

    Žymos: guasha massag, guašas masažas, Gua Sha Masažo Įrankis, popieriaus atraižos, kovos raukšlių roller, atgal grandiklis, metalo akupunktūra modelis, gua sha grandiklis, moxa, didelis masažas roller.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai