MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas

MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio HIFI Vamzdis stiprintuvas

€1 198.34 €1 114.46
Yra sandėlyje
w106198

Prekės Pavadinimas: Dilvpoetry
Modelio Numeris: MUZISHARE X7
Sertifikavimo: CE
Kilmės: KN(Kilmės)
Pakuotė: Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui: 45w
Pavadinimas: MUZISHARE X7
Kanalai: 2 (2.0)

  • MUZISHARE X7 KT88 Push-Pull vamzdis stiprintuvo HIFI EXQUIS GZ34 Lempos Amp Geriausiai parduodamas Su Phono ir Nuotolinio Vamzdžio karščiavimas stiprintuvo MUZISHARE yra vienas iš geriausių kinijos hi-fi atvejui produkcijos gamintojas, T įpėdinis produktų praeitį Atitikties Sertifikatą, Europos(CE) - Tai nauja vėliau kaip 2019 versija X7 atnaujinti naudoti 4 x 1200v 0.22 uf aukštos kokybės prikabinti kondensatoriai, pagerinti garso daug: Techniniai duomenys: Nominalus galingumas: 25W + 25W (RMS triode režimas)

    45W + 45W (RMS ultra-linijinis mode) Įvesties varža: 100KΩ Išėjimo Varža: 4Ω 8 Ω SNR: 92dB išėjimo balansas kairės ir dešinės: Įvesties Jautrumas: 280mV; 520mV (pre) Harmoninis iškraipymas: 1% (1 khz) Dažnio Aparatas: 15Hz ~ 30kHz (-1.5 dB)

    Grynasis svoris: 22,5 kg Pakuotės svoris: 25kg vartojamoji galia: 260W Vakuuminis vamzdis yra Specialios Pritaikyti: tube Preamp: 12AX7 × 1(Equivalant ECC83,CV4004 ECC803,5751)

    Preamp vamzdis: 12AU7 × 2(Equivalant ECC82,5814,6189 CV4003)

    Maitinimo vamzdelis: KT88 × 4 (Equivalant 6550 )

    Lygintuvas: 5AR4 × 1 (Equivalant GZ34) Matmenys:(W × D × H): 410mm x 335mm 198mm x Maitinimo įtampa: ~ 110-120v ir 220-240 v ± 5% (50/60Hz) Darbo sąlygos: Temperatūra: 0 ° c ~ 40 ºCHumidity: nuo 20% iki 80% Laikymo sąlygos: Temperatūra: -20 ° C ~ 70 ° C Drėgmė: 20% iki 90%

    Savybės: Rankų darbo, naudojant pastolius, suvirinimo naudojant du aukštos kokybės ir plataus dažnio atsakas EI išėjimo transformatorius, Naudojant pritaikyti Z11 core toroidinis maitinimo transformatorius Įgarsinimas ir ratai dalis naudokite SAR4 lygintuvas .Naudoti 2X12AX7 ir 2X12AU7 kaip amplifiaction, Naudokite specialų aukšto pasirinktą KT88 vamzdis, kaip stumti traukti vairo stiprintuvas, lempos,teikti jungiklis triode connnection ir ultra-tiesinis ryšys režimai.Į triode ryšio režimas yra labiau tinkamas balso ir garso yra daugiau minkštas, delicat, taip pat gamtos.Ultra-tiesinis ryšys yra tinkamas didelis scence, garsas yra labiau atviras ir gyvas.Tai yra grynas galios stiprintuvo ans gali conncet su nepriklausoma pre-amp signalo įėjimo.Yra maitinimo vamzdelis dabartinę valdymo mygtuką ir elektros skaitiklio ratukas.Infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo funkcija Įjungimo Išjungimo uždelsimo funkcija Atrankos Japonų aukštos kokybės ALPS potenciometras motorinių.Lengvas montavimas kištuko tipo vakuuminis vamzdis skydas

    Vamzdis Stiprintuvo Atsargumo Priemonės

    1. Vamzdžių amp turi sujungta su garsiakalbiais, prieš įjungdami .Griežtai draudžiama siųsti signalus, kad amp be prisijungę krovinius(gimtoji) arba apkrovos trumpojo jungimo, kai jungiklis yra ĮJUNGTAS.

    2. Per aukšta arba per žema maitinimo įtampa daro neatitaisomą žalą amp,pageidautina, mažiau kaip 5% nuo nurodytos įtampos.Jei jūsų elektros srovės šaltinio įtampa viršija šią reikšmę, dažnai geriausia naudoti su KINTAMOSIOS srovės maitinimo šaltinis.

    3. Temperatūra yra didesnė, kai vamzdis amperų darbo, pateikti dėmesį į vėdinimo, vėsinimo.

    4. Įkrovos arba tiesiog uždaryti tam tikrą laikotarpį (per 30 minučių) nepilkite skysčių ant vamzdžių.

    5. Jums turėtų trukti apie 100h kartą dirbti amp.ARTĖJANT prie amp suteikia tai geriausia ir stabilus garsas.taigi pirmajame 100h naudojimo laikas, garsas gal ir nėra pats geriausias,taip pat galite naudoti savo įdirbimo būdą.

    6. Jei jūs donot tikri, kaip prijungti vamzdžiai, prašome susisiekti su mumis prieš jį išbandyti

    Garsiakalbių ryšys

    Visi vamzdis stiprintuvas naudojamas su stereo režimas: L(kairėje) ir R(teisė) garsiakalbiai.

    Paprastai yra 6 garsiakalbių kabelis jungtys: +8L, +4L, -0L, -0R, +4R, +8R

    Pavyzdys: +8L ir -0L yra prijungti su savo Kairę 6-8ohms garsiakalbis

    -0R, +4R yra prijungti jūsų Teisė 4ohms garsiakalbis

    Vamzdis stiprintuvo garantija :

    Vamzdis stiprintuvo Garantija: 6 mėnesių vamzdžiai parduodami su stiprintuvu, 1 metus stiprintuvo ir PSVANE vamzdis.

    Vežimą: 1. Prekės bus vežamos į jūsų www.eatin.lt profilio adresą, Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra pilna ir teisinga. 2. Kai užsakymo suma virš 300$, užsakymas bus pristatytas nemokamai, EMS, DHL ar FEDEX, pagal pirkėjo reikalavimą, 5-10 darbo dienų pristatymo laiką. 3. Užsakymai siunčiami įsipareigojimų www.eatin.lt Standartinis Pristatymas .apie 10-35 darbo dienų daugelyje šalių & srityse.Nuotolinės šalis, jis bus daug ilgesnis laiko atvykti.Prašome suprasti! 4. Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimus, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Ačiū!Grąžinimo politika: 1. Jei produktas jums gauti neteisingą vieną, prašom fotografuoti ir susisiekti su mumis per 30 dienų.Mes atsiųsime jums tinkamą vieną. 2. Jei nesate patenkinti produkto, o tai yra geros būklės, prašome ją mums grąžinti per 30 dienų, ir pirkėjas atsiskaito už grąžinimas prekių mokesčiai.Tada Mes arba atsiųsti jums naują ar suteikti savo pinigus atgal. 3. Tam, kad produktą, kurį gavau, buvo su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po to, kai jūs gaunate užsakymą, mes galime duoti savo pinigus atgal arba siųsti pakeisti jums.Atsiliepimų : 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. 2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų daiktų ir paslaugų, prašome nedvejokite ir jaustis laisvai susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. 3. Have a nice pirkinių!LABAI ačiū!

    Žymos: v vamzdis stiprintuvas, hifi fet stiprintuvas, lz hifi, 3d rašiklis, sūnus lempos, mažas tube preamp, phono preamp, fi stiprintuvas hifi, "phono" preamplifi, amplifi vamzdis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Geoffrey Laxton

      Very well packed. Remote control was not working on straight off, it mußten pole directed. Electrolytic Capacitor 22y/450V was only with a polarity soldered. The wires from the output transformer are blank and layers with 8 and 4 Ohm together. Processing a single disaster without fastidiously.

    • Zakmarge

      This seller did a fantastic job at packing and shipping. It was double boxed and completely taped around entire box. Shipping time was fast. Excellent product!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai