Nova TB2 LED Asinchroninio duomenų Valdytojas Paramos WIFI HDMI USB Intput 1920x1080 Pikselių Spalvotas LED Ekranas, Vedio Procesorius Nova TB2 LED Asinchroninio duomenų Valdytojas Paramos WIFI HDMI USB Intput 1920x1080 Pikselių Spalvotas LED Ekranas, Vedio Procesorius Nova TB2 LED Asinchroninio duomenų Valdytojas Paramos WIFI HDMI USB Intput 1920x1080 Pikselių Spalvotas LED Ekranas, Vedio Procesorius

Nova TB2 LED Asinchroninio duomenų Valdytojas Paramos WIFI HDMI USB Intput 1920x1080 Pikselių Spalvotas LED Ekranas, Vedio Procesorius

€208.41
Yra sandėlyje
w105984

Naudojimas: Patalpų
Garantijos laikotarpis: 3 metai
Ekranas parama: Visi Tipas LED Ekranas
Rodymo Funkcijos: Video
Įvesties režimas: WIFI, USB, RJ45 HDMI
Modelio Numeris: Nova-TB2
Vamzdis Chip Spalva: Spalvotas
Prekės Pavadinimas: SZLIGHTALL
Pikselių: 2.55
Kilmės: KN(Kilmės)
Rezoliucija: 1920X1080

  • Nova TB2 LED Ekranas Valdiklis

    1. Galingas perdirbimo pajėgumų. 2. Iš viso kontrolės programa. 3. Paramos sinchroninio asinchroninis dual režimu. 4. Paramos WiFi AP ryšį. 5. Parama 4G modulius. 6. Parama USB tiesioginis prijungimas prie KOMPIUTERIO. 7. Omni-directional kontrolės sistema ne tik palaiko, KOMPIUTERIS, mobilusis, LAN programos laida ir ekrano valdymo, bet taip pat palaiko nuotolinio 7. centralizuotas spaudai ir stebėsenos 8.Paramos 650,000 pikselių taško apkrova, didžiausias plotis 1920 pikselių, didžiausia 1080 pikselių. 8. Paramos gigabit laidinio tinklo. 9. Paramos stereo garso išvestis. 10. Paramos HDMI įvesties režimą per visą ekraną prisitaikanti atkūrimo. 11. Paramos U disko programą, importo ir žaisti. 12. Borto apšvietimo jutiklio sąsaja remti automatinis ir laikina pažangios apšvietimo koregavimas.

    Įmonės Informacija

    Shenzhen Lightall Optoelektronikos Co., LTD " Shenzhen Lightall Optoelektronikos CO., LTD yra profesionalus led ekranas ir led apšvietimo produktų gamintojas, kuris yra integruotas į R&D, gamybos, prekybos ir paslaugas po pardavimo.KAIP žinoma, Shenzhen yra didžiulis led industrybase; mes įsikūrę čia, ir, remiantis šiuo privalumu, su pažangiomis valdymo, galingas R&D ir technologija, ir aukštos kokybės medžiagų, mes buvo gaminti aukštos kokybės produktus.Tuo pačiu metu, kaip ir paklausos rinkoje, baigėme mūsų gaminių serija.Mūsų įmonė turi labai gera rinkodaros, technologijų ir valdymo komanda, jie turi daug patirties šioje flied, kad mes galime sutelkti dėmesį į produktą, R&D, gauti naujų produktų ir tobulinti technologijas, nuolat.Dėl aukštos kokybės produktas su konkurencinga kaina, profesionalūs sprendimai ir geros paslaugas po pardavimo, Lightall Įmonė gauna aukštos pagirti iš klientų visame žodį.Tačiau, mes ne sustabdyti; mes nuolat tiekia daugiau gerų produktų ir paslaugų mūsų klientams.Mūsų tikslas iskeeping ilgalaikio bendradarbiavimo su klientais.Mūsų laukia šviesi ateitis, mes vieneto kartu ir sunkiai dirba su mūsų filosofija "aukštos kokybės, sąžiningumas, didelio efektyvumo".

    Mūsų Pažangios Mašinos & Pažymėjimas

    Pakuotėje Ir Pristatymas

    1. Mes Laivas visame Pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. 3. Pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ,miestai, vietos muitinės ir kitų veiksnių; Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, tačiau ši tarptautinė pristatymo laivybos laikas bus, labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius papročius, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei yra kokių nors krovinio vėlavimas sukelia minėtų priežasčių.

    Susisiekite su mumis

    Žymos: lg led ekranas, stiklo tb3, 1920x1080 lcd, tb2 x30f, ekranas led usb, ykz led ekranas, kortelės grafinis, lg led ekranai, led procesorius, csi hdmi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai