Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė

Vaikai tigras hoodies palaidinės striukės paltai mergaitėms mergaitėms, drabužiai berniukams, drabužių vestidos e mergaitė

€16.86
Yra sandėlyje
w105749

Stilius: Mados
Apykaklės: O-Kaklo
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Storis: Plonas (Vasarą)
Lytis: Unisex
Modelio Numeris: TOM201909260005
Medžiaga: Medvilnės
Drabužių Ilgis: Reguliariai
Audinio Tipas: Vilnonis

  • Turi Ponas originalios etiketės ir etikečių.

    Aukščiausios kokybės tie

    Turime sandėlyje, pristatymo laikas labai greitai

    Grąžinimo politika:

    Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 72 valandas nuo prekių pristatymo.Fotografuoti brokuotą prekę.

    Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas.

    Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

    Apie atsiliepimą:

    Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Deja,jei jūs planuojate duoti mums neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.

    Prašome atkreipti dėmesį:

    Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 8 val.

    mes stengiamės geriausias pasiūlyti jums geriausius produktus geros būklės ir mažiausias kainas, greitą pristatymą, į sevices.Mes taip pat tikimasi, kad užmegzti ilgalaikį verslą su jumis ateities.

    Apie Mokėjimą:

    Pažymėkite elementus, atidžiai.Jei turite klausimų dėl pristatymo ar kokybės mūsų puslapyje, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

    Mes laivas punktas, pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums, todėl Patikrinkite, ar jūsų pavadinimas/adresas/pašto kodas/telefono numerį.

    Norėdami išvengti arba sumažinti savo išlaidas&rūpesčius.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant

    Apie Laivybos:

    Mes offen siųsti daiktų, per china post oro ar AVS ir kitų DHL,UPS,FEdEX,TNT,ir tt

    Kinija Post yra tik paketus mažiau nei 2 kg.bet tai užima daug daugiau laiko, PINIGŲ ar kitas yra geresnis už didelę pakuotę.Tai trunka apie 4 ~10 dienų, kad dauguma šalių.

    Mes nėra atsakinga už bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

    Žymos: lego palaidinukė mergaitėms, peach girl kailis, sesuo palaidinukė mergaitėms, stebuklas palaidinukė mergaitėms, goth girl kailis, paauglys mergaitę kailis, mickey palaidinukė mergaitėms, kokono mergina kailis, elegantiškas mergina kailis, mergina žiedas kailis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai