Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC

Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEC

€9.69 €7.37
Yra sandėlyje
w105533

Specialios Funkcijos: Kaip parodyta
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
Prekės Tomas: 100ml
Prekės Svoris: 100g
Modelio Numeris: 264562

  • Kovos su Įbrėžimams atspariu vandeniui lenkijos Nano Danga Agentas Rūko-Nemokamai Gilų Blizgesį Slidus Paviršius ir ilgalaikė Apsauga SEK Aprašymas:

    Savybės:

    1. SĖJAMOS NEMOKAMAI: Ši danga agentas gamina gilų blizgesį, slidus paviršius, ir ilgalaikę apsaugą, nei nieko, rinkoje!Formulė yra saugus taikyti ant KIEKVIENO PAVIRŠIAUS, nesirūpindami apie balta likučių ar dryželiais!

    2. 9H NANO KERAMIKOS DANGA: Po dažytos su šiuo keramikos danga rinkinys, apsauginis sluoksnis bus padengtas automobilio kėbulas, apsaugo jūsų automobilį nuo druskos rūko korozijos, paukščių mažėja, UV spindulių, įbrėžimų, skaldyti akmenys ir geležies drožlės ir kt.

    3. ANTI NULIO: Su 9H super keramikos automobilių hidrofobinės dangos stiklo sluoksnį ant automobilių, sluoksnis padengtas paviršius gali būti naudojamas automobilių dažai.

    4. HIDROFOBINĖS IR DIDELIS BLIZGUS: Mūsų produktas suteikia savo auto hidrofobinės dangos paviršiaus, beje, gauna epiliacija poveikio, suteikia valymas, šviečia automobilį atgal jums.

    5. RŪKO NEMOKAMAI: Jis palieka švarią aišku sluoksnis anti-rūko apsaugą jūsų objektyvo.Naudoti Rūko-Nemokamai kasdien geriausių rezultatų.

    Specifikacija:

    Grynasis kiekis: 100ml/3.38 fl oz

    LENGVA NAUDOTI:

    Apvynioti audiniu virš kempine.

    Supilkite skystį ant audinio.

    Užpurškiant į automobilį.

    Palaukite 1-3 minutes, kol skystis išdžius.

    Naudoti rankšluostį valyti skystis.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Padengimo medžiaga

    Žymos: metalo miltelių dangos, naftos dėmė, veiksmų skaičius, the witcher, baki pav., automobilių priežiūros, stiklo dangos, hydrophob, automobilių kailio dangos, automobilinio plastiko lenkijos, silicio dėmė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai