Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas

Poliamidas milteliai PA6 PA66 Grynas derva su aukšto atsparumo dilimui ir aukštai temperatūrai, atsparumas

€13.23
Yra sandėlyje
w104053

Dydis: Microparticle
Abrazyvinių Grūdelių Dydžiai: Microparticle
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
Modelio Numeris: PA6/PA66
Naudojimas: Rasite informaciją
Medžiaga: PA6/PA66

  • Produkto pristatymas

    1、 PA6 džiovinimo gydymas: Nuo PA6 yra lengvai sugeria drėgmę, ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas džiovinimo iki perdirbimo.Jei medžiagos yra tiekiamos vandeniui pakuotę, jis turi būti įtaisas turi būti laikomi uždaryti.Jei drėgmė yra didesnė nei 0,2%, rekomenduojama sausu karštu oru virš 80 ℃ apie 16 val.Jei medžiaga turi sprogo ore, Kai rasos yra daugiau nei 8 valandas, todėl rekomenduojama sausai vakuume 105 ℃ daugiau nei 8 valandas. 2、 PA6 lydymosi temperatūra: 230-280 ℃, 250-280 ℃ patobulintas veislių. 3、 PA6 pelėsių temperatūra: nuo 80-90℃。 Pelėsių temperatūra turi didelę įtaką crystallinity, kuris savo ruožtu turi įtakos mechaninės savybės plastiko dalis.Kristalizacijos struktūrinių dalių Temperatūra yra labai svarbus, todėl rekomenduojama pelėsių temperatūra yra 80-90 ℃.Už plonomis sienelėmis, ilgiau srauto dalis, aukštojo pelėsių temperatūra, taip pat rekomenduojama.padidinti Didelių pelėsių temperatūra gali pagerinti stiprumo ir standumo plastiko dalį, bet ir sumažinti kietumas.Jei sienos storis yra daugiau kaip 3mm, žema temperatūra 20-40 ℃ rekomenduojama Pelėsių.Pelėsių temperatūra stiklo pluošto sustiprinta medžiaga, turėtų būti didesnis nei 80 ℃. 4、 PA6 įpurškimo slėgis: Paprastai tarp 750-1250bar (priklausomai nuo medžiagų ir gaminių dizainas) 5、 PA6 įpurškimo greitis: Didelis greitis (šiek tiek mažesnis už pastiprinimą) 6、 PA6 runner ir vartų: Į kietėjimo laikas PA6 yra labai trumpas, todėl vieta vartai yra labai svarbus.Vartų angos turi būti ne mažesnis kaip 0,5 * t (kur t-storis, plastikiniai dalis).Jei karšto runner naudojama vartų dydis turėtų būti mažesnė, nei naudojant tradicinius runner nes karšto runner gali padėti išvengti pirmalaikio kietinimo medžiagos.Jei panardinamas vartai yra naudojamas, mažiausias skersmuo vartų turi būti 0,75 mm. 7、 Klasifikacija: Anti static PA, laidžios PA, ląstelienos gaisro PA, gaisro PA, anti-UV, oras PA, aukštos temperatūros ekstruzijos klasės PA. 8、 Privalumai: 1. Ji turi didelę tempimo stiprumas, kietumas ir atsparumas smūgiams 2. Savęs drėkinimo, geras atsparumas dėvėjimuisi ir atsparumo; 3. Geras žemos temperatūros charakteristikas, savaiminio gesinimo 9、 Tikslas: Elektronikos prietaisai: jungtis, vyniojimo veleno, laikmatis, padengti jungiklis, jungiklis korpuso apatinės Automobilių: aušinimo ventiliatorius, rutulio formos rankena, kuro bako dangtelis, oro paėmimo grotelės, vandens bako dangtis, lempos laikiklis Pramonės dalys: kėdės sėdynė, dviračių transporto rėmas, skate bazės, tekstilės shuttle, pedalas, skaidrių transporto .

    Žymos: vario metalo miltelių, Al2O3, pa6, 3d spausdintuvo miltelių, milteliai, silicio dioksidas, bioaqua milteliai, polyamid, nailono pa6, pastele nagų milteliai, 3d dantų derva.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai