Už Oculus Quest 2 VR Touch Už Oculus Quest 2 VR Touch Už Oculus Quest 2 VR Touch Už Oculus Quest 2 VR Touch Už Oculus Quest 2 VR Touch Už Oculus Quest 2 VR Touch

Už Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti Anti-slip Karka Dirželis, Reguliuojamas Rankenos Apsaugos Atveju Quest 2/Rift VR

€9.23 €6.37
Yra sandėlyje
w103515

8: Už Oculus Quest 2 Silikono
3: už etui oculus quest 2
Kilmės: KN(Kilmės)
4: dėl ps vr namai
Suderinama Modelis: Už Oculus Quest 2
7: už okulov 2 svečių
2: už oculus cv1
Prekės Pavadinimas: viugreum
Modelio Numeris: Jutiklinis Valdiklis Su Šlapia Danga Padengti
Suderinamos Prekės: Už Oculus Quest 2
5: Už oculus quest 2 face
1: dėl priedų oculus rift s
6: galvos dirželis oculus quest
Tipas: Kita

  • Už Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti Anti-slip Karka Dirželis, Reguliuojamas Rankenos Apsaugos Atveju Quest 2/Rift VR

    Kulka Taškų: 1、užkirsti Kelią Mesti: užkirsti kelią touch valdytojams išmesti iš žaisdami žaidimus.Ir apsaugoti touch valdytojams poveikį, braižymo ir nešvarumų.

    2、Premium Plastiko TPU: jutiklinis valdiklis su šlapia danga yra pagaminti iš premium TPU plastiko.Reguliuojamos elastinės juostos yra pagaminti iš elastinga medžiaga ir silikono dėvėti, elastingumą ir anti-slip.

    3、Tvirtai pritvirtintas: jutiklinis valdiklis ir anti-mesti rankena, rankovių yra tvirtai pritvirtinti kablio ir kilpos juostelės.Rankena rankovės yra susieta su trijų padėčių reguliuojamas ir nustatytas, ir sandarumas yra koreguojami pagal dydį kiekvieno asmens savo delno.Žiūrėti instrukcija prieš naudojimą ir, kad produktas yra labai lengva surinkti.

    4、Apsauginį kiautą Tekstūra: tekstūros apsauginį kiautą padidina trintį, teikia geresnį sukibimą, padidina oro srautą, ir dagčiai toli prakaitavimą.

    5、Pakuotėje Yra: Šis paketas ateina su 1 pora valdiklis su šlapia danga padengti.

    Aprašymas:

    1、Aukštas Suderinamumas: Specialios konstrukcijos, tai anti-mesti valdytojas, spaustuvai, apima ir golonka dirželiai, siekiant apsaugoti Oculus Quest 2/ Oculus Rift s Valdytojai.

    2、Pilna Apsauga: silikono valdytojas rankena priedai yra glaudžiai susijusi su valdikliu ir super-didelio ploto dalelių pabrėžti ir sustiprinti rankena pojūtis.

    3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Su elastinga silikoninė medžiaga, kad padengti lengva montavimo ir išmontavimo, o todėl kontūras rankena patogiau.

    4、Žmogiškas Dizainas: Jūs ar jūsų dydžio rankų pasirinkti ilgis karka Diržai pagal jūsų dydį ranka.Silikono reguliuojamas dirželis leidžia jums paleisti savo rankas, iš duomenų valdytojo be lašinamojo juos.

    5、Ką Gauti: Jums bus gauti 2 touch " valdiklis silikono rankena apima, 2 karka dirželiai.

    Pakavimo Sąrašas:

    1 Pora Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti

    1 Pora Karka Dirželis

    Žymos: kontrolės vr, oculus quest 2 dirželis, atveju oculus quest, kirk, oculus quest 2 dirželis, quest ekranas, oculus quest tpu, quest 2, atveju oculus rift s, krepšys oculus quest.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai