Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui

Mėlyna LCD Automatinė šunelis Stabdžių Žievė Apykaklės Už Mažas Vidutinis Didelis Šunų Mokymo su Atšvaitais, Diržo Įkrovimo Vandeniui

€18.17 €16.35
Yra sandėlyje
w102652

Medžiaga: Plastikiniai
Tipas: Šunys
Modelio Numeris: PD218-1
Yra Protingas Prietaisas: No
Elemento Tipas: Mokymo Apvadai
Prekės Pavadinimas: Petguider
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 2018 Naują Atvykimo šuo stabdžių žievė apykaklės

    Automatinis stabdžių žievė apykaklės

    4 modeliai funkcija neprivaloma

    5 jautrus lygių reguliuojamas

    LCD ekranas su apšvietimu

    Atšvaitais, diržo

    Lengvi

    Įkrovimo

    Atsparus vandeniui

    USB sąsaja

    Pagrindinės Savybės :

    LCD ekranas gali rodyti garso, vibracijos, elektros šoko ir kiti funkciniai simboliai ir įrankių parametrus, taip pat jautrumo funkcija simboliai ir įrankiais, taip Pat ji pasakyti skirtumą didelių šunų (L) ir mažylis (- Ai), rodyti dabartinę įrenginio maitinimo.

    Anti-loti prietaisas turi kelis apsaugos būdus siekiant sustabdyti statinis elektros krūvis, todėl, kad gyvūnai gali būti nuolat esant statiniam trukdžių tam tikrą laiką, siekiant apriboti nuolat kartos statinės elektros.

    Yra L ir S režimas, atitinkamai, L režimu tinka dauguma didelių ir vidutinio dydžio šunys, S režimas tinka dauguma vidutinių ir mažų šunų.

    Keturios funkcijos modelius

    Įspėjimo būdas: anti-loti prietaisą tik gali gaminti varnele garso.Paprastai, kai anti-loti, yra atlikęs, jis gali būti perkeltas į šį režimą.Rekomenduojama naudoti barking poveikį su S režimas.

    Vibracijos režimas: anti-loti, yra tik suskirstyti į vibraciją.Paprastai anti-loti, yra atlikęs, ir gali būti perkeliami į šį režimą.Rekomenduojama naudoti barking poveikį su L režimu.

    S režimas: garso + statinė, į pirma ir antrą kartą loti prietaisą tik pasigirsta įspėjamasis garsas, kai trečią, ketvirtą, penktą kartą atsitiko, anti-žievė prietaiso padaryti pasigirsta įspėjamasis garso pirma, ir tada gaminti silpnas statiniai.Kai penktą kartą darbo pabaigos, tai eiti į apsaugos režimą.Statinis elektros krūvis yra gaminamas 3 kartus visiškai.

    L režimu: vibracija + statinė, į pirma ir antrą darbą anti-loti prietaisą tik išleisti vibracijos įspėjimas, trečią, ketvirtą, penktą, šeštą, septintą kartą, prietaisas išleisti smūgio perspėjimas pirma, tada generuoti elektros energiją, kai septintąją darbą baigti, jis eina į apsaugos režimą.Statinis elektros krūvis yra pagaminti 5 kartus.

    Elektrostatinių vadovas varžtą ir laidžių klijų

    1) tinkama ilgis laidžios varžtas gali būti pasirinktas pagal ilgį iš šuns plaukų.

    2) paskirstymo minkšta guma taip pat yra laidžios funkcija, kuri gali būti nustatyti ant užkirsti kelią rūdžių metalo ir alergijos.

    Šviesą atspindinčios nailono diržas

    1) ne kaklaraištis šuo, virvė, apykaklės barking prietaiso.

    2) barking prietaisas turėtų būti įforminta kaklo šuo, antkaklis, yra stora pasiekti pirštą, nėra labai laisvi, kitaip loti prietaisą, bus galima lengvai perkelti į kitas pareigas, ir jis bus taip pat labai paveikti poveikis statinis elektros krūvis.

    Įkrovimo

    Naudokite šiuos parametrus, USB kroviklis (šį produktą galima įkrauti mobiliojo telefono įkroviklio arba kompiuterio USB sąsaja, patikrinkite šiuos parametrus prieš įkraunant).

    Įvestis (input): 100-240V~50/60HZ

    Išėjimas (output): 5V 1000 mA (arba 300mA/500 mA)

    Pakuotėje pateikta:

    1 imtuvas

    1 nailono diržas

    1 kabelis

    4 statinio kolonos

    4 silikono atvejais

    1 bandymas šviesos

    1 rankinis

    Žymos: stabdžių loja šunų antkakliai, stabdžių gieda apykaklės, b3, plc usb, stabdžių žievės šuo, stabdžių žievės, šuo traukinys, stabdžių žievė apykaklės dresavimo, stabdžių loti prietaiso colar, denny dora.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai