Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro

Afrikos Juoda ir Aukso Rankas Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Drobės, Paveikslai, Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro

€6.50 €3.12
Yra sandėlyje
w10257

Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
Tipas: plakatas
Dydis: Customed Accepted
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Yra Protingas Prietaisas: No
Namo Apdaila: Sienos Meno Spaudinius Ir Plakatai
Paramos Bazės: Drobė
Originalus: No
Naudojimas: namų, baras,restoranas ,viešbutis sienų apdaila
Forma: Vieną
Stilius: Modernus
Kilmės: KN(Kilmės)
Technics: Purškiamojo Dažymo
Medžiaga: Drobė
Pakuotė: valcavimo tube
Formos: Stačiakampis
Prekės Pavadinimas: RELIABLI MENO
Dalykai: PORTRETAS
Rėmas: No
Modelio Numeris: juoda rankas
spalva: Juoda ir Aukso Spalvos Vertus, Dažymo patalpų Dekoras

  • Prašome Atkreipti Dėmesį

    1.Paveikslas atspausdintas mašina, tai ne rankomis dažyti.

    2.Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, nr. viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik.

    3. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų, spalva objektai gali būti šiek tiek skiriasi nuo parodyti nuotraukas o ur parduotuvėje.

    4.1 Colis=2,54 cm

    5.Mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei turite norėjo nuotraukas spausdinti, pls susisiekti su mumis pirma, ir tada mes pasirūpinsime už jus, kaip mano draugas.

    6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir kt...Kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,p nuomos susisiekite su mumis, kai jūs turite ne gavo paketą ir mes galime išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

    Juoda Rankose Laikydami Papuošalai Drobė Menas, Plakatų Ir grafikos Afrikos Meno Drobė Paveikslų Ant Sienos Menas Nuotraukas Kambarį

    Produkto Rodyti

    Dydis Šaltinis

    pakuotė:

    Apie Laivybos: - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. - Pakuotės bus siunčiami su Ep acket ir Kinija Paštu nemokamai, prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. - Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą, jei norite išplėsti savo užsakymo apsaugos laiką .

    Apie paslaugų: Mes darome geriausias paslaugas, kad patenkintų pirkėjo, prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresato mano draugas.Ačiū!

    Žymos: afrikos moterų sienos menas, afrikos namų dekoro, korio formos, afrikos meno dekoro, dekoras aukso, afrikos art deco sienos, plakatas sienos, afrikos menas, black lotus flower, sandisk ssd.

  • Atsiliepimai (4)

    • Krasavica6

      .

    • Maksim Stasevich

      Delivery month, packed very well, got it safe and safe, thank you.

    • Lopatinbig

      We did not get the picture we ordered. we got a single hand picture. we accepted it and did not call for any dispute as it was already delayed 2 months and we wanted it for Christmas. Something is better than nothing. next time please be careful I still rated you with full 5 stars.

    • Helen Louise King

      ..

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai