10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas 10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas 10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas 10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas 10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas 10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas

10/15/20/25X Objektyvas, LED Lempa Didinamojo Stiklo Papuošalų, Laikrodžių Taisymo Įrankis Su 2 LED Žibintai Reader Suvirinimo Žiūronų didinamasis stiklas

€10.11 €8.60
Yra sandėlyje
w102541

Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Metalo
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas: Loupes, Magnifiers
Prekės Svoris: 200g
Prekės Pavadinimas: JETEVEN

  • Aprašymas:

    Kairės/dešinės dvigubai akių pleistrai didinamasis stiklas su LED.

    4 skirtingų padidinimo nuostatos gali būti keitimo vietos greitai.

    Su baldais, su silikageliu, lankelis.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Kaip matyti iš paveikslėlio

    Gaminio dydis: Kaip matyti iš paveikslėlio

    Taikoma diapazonas: mechaninis apdorojimas, elektronine, remontas, juvelyrinių dirbinių vertinimas, laikrodžių taisymo, remonto ir drožyba, rankdarbių ir t.t.

    Savybės:

    1. Akinių laikiklis yra įdiegtas, su dviem didinamąjį akių pleistrai su LED kairėje ir dešinėje pusėse.Kiekviena akių pleistras yra įrengta keturių objektyvas barelių įvairių padidinimo nuostatos.Objektyvo barelį, tinkamų didinimui, gali būti pasirinktos pagal dydžių objektus, turi būti peržiūrėtas.

    2. Ryšys objektyvo barelį ir laikiklis priima vidaus/išorės uždengiančios dantų struktūrą.Objektyvo barelį kampas gali būti lanksčiai ir nuolat reguliuoti ir nustatyti pagal konkrečius reikalavimus, yra tvirtas ir patvarus.

    3. Nosies tiltas tiesiogiai priima antrinių liejimo iš nerūdijančio plieno ir minkštas klijai.Jis gali būti koreguojamas laisvai pagal formos nosis, siekiant patenkinti skirtingų žmonių poreikius.

    4. Akumuliatoriaus skyrius yra įsikūręs toje vietoje, akinių rėmeliai.Priima trimis AAA baterijomis.

    5. LED lempos ir jungiklis yra skirtos atskirai.Du valdymo jungikliai montuojami ant kaktos siekiant užtikrinti tikslesnį ir patogus valdymas.Ir šviesos šaltinis švitinimo punkte, negali būti pakeistas, nes LED lempos yra paliesta.Tai nėra būtina koreguoti švitinimo taškas pakartotinai naudoti.

    6. Objektyvo barelį kampas ir LED šviesos šaltinis, spinduliavimo kampą galima reguliuoti, kad šviesos šaltinis tiksliai irradiate paviršiaus objektai, turi būti peržiūrėtas.

    7. Produktas yra pateikiami su silikageliu, lankelis, kuris gali būti įrengtas naudoti sustabdyti objektyvo rėmas iš nukristi ir nuovargiui mažinti, jei tai reikia dėvėti didinamasis stiklas ilgą laiką.

    Pakuotė:

    1 x didinamasis stiklas

    6 x Objektyvo

    1 x ekrano užsklandą

    1 x Vartotojo Instrukcija Kinų ir anglų kalbomis

    ( Neįtraukti Baterija )

    Pastaba:

    -Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

    -Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

    -Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

    Žymos: papuošalų rožinė, akių pack, auksinis paketas, bio-kolagenas, įdomus papuošalų, juvelyriniai dirbiniai įrankis, jewelri įrankis, afrikos juvelyriniai dirbiniai, jewel įrankis, papuošalų paprasta.

  • Atsiliepimai (3)

    • Surajitmajumdar3

      Błyskawiczna przesyłka. Produkt jak na zdjęciu.

    • Reachkaustubh007

      Recebido nos conformes. Obrigado

    • Salima 68 68

      3venditore serio e veloce

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai