Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać

Mados Camo Atsitiktinis Karinių vyrų kelnių 2020 Plonas Kamufliažas vyriški Slim Pavasario Vasaros Kovoti su Taktinių Kariuomenės Liesas Pieštuku Ziajać

€27.75 €22.20
Yra sandėlyje
w102366

Uždaryti Tipas: Užtrauktukas Skristi
Medžiaga: Medvilnės
Tinka Tipas: Liesas
Storis: Midweight
Juosmens Dydis(coliais): -
Ziajać Stilius: Krovinių Kelnės
Prekės Pavadinimas: SĄJUNGOS ARMIJA
Dydis: 27 28 29 30 31 32 33 34 36 38 27-38
Apdaila: Kišenės
Modelio Numeris: jaunimo Darbo drabužiai stemping juosmens koja kelnės classic Pantaloons ju
Priekiniai Stilius: Butas
Juosmens Tipas: VIDURIO
Ilgis: Full Length
Kilmės: KN(Kilmės)
Audinio Tipas: DŽERSIS
Stilius: Atsitiktinis

  • dydis

    ilgis(cm)

    hip(cm)

    liemuo(cm)

    kojos atidaryti(cm)

    šlaunies(cm)

    28

    96-97

    86

    72 30

    47

    29 98-99

    88 76 30

    48

    30

    100-102

    90

    79

    30

    49

    31

    102-103

    92

    82

    30

    50

    32

    104-105

    94

    84

    32

    51

    33 105 96 86 32 52 34 106-107 98 88 32

    53 36 106-107 100 92 34 55

    Tai yra Liesas ir plonas kelnes;taigi jis yra ribotas;jeigu jums ne kaip liesas;prašome pasirinkti didesnį dydį;

    Mokėjimo

    Mūsų Pirkėjo Apsaugos apsaugo Tik Mokėjimo Būdus www.eatin.lt, kaip nurodyta toliau:

    Klientų Apsauga

    1:Jei pakuotėje nėra atvyko 60 dienų po to, kai mes išsiųsti jį (Brazilija: 90 dienų), mes grąžinsime jums visą sumą.Jei esate pasirengę palaukti, prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laikotarpį.

    2:Jei yra kokybės problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes galėsime aktyviai išspręsti jūsų problemą.

    Dydžio skirtumas

    Mūsų dydis yra Kinijos dydžio, tai yra skiriasi nuo savo šalį, būtinai, patikrinkite dydį informaciją, atidžiai, arba galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Prašome priemonė kūno dalys, duomenų palyginimas.Matavimo kūno dalys, sukels daug klaidų.raudona chi tango Prašome įvertinti pledas matavimo, kad jūs paprastai dėvėti tinkamus drabužius.

    Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų po to kai jūs gaunate produktų ir lovethem,Jis mums yra labai svarbus.Ačiū.

    Atsiliepimai

    Prieš išvykdamas Neutralų ar neigiamą atsiliepimą,prašome pateikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą.Mes manome, kad visi ginčai gali būti sprendžiami tarpusavio susitarimu.

    Mes desime visas pastangas išspręsti problemą.Ačiū.

    Apie Pardavimo Kainas

    Mūsų parduotuvėje neapima jokios pridėtinės vertės mokesčių, muitų ar mokesčių,kai importo tarifų vyksta pirkimo šalis, pirkėjas turėtų padaryti visi mokėjimai pagal skirtumų įvairių šalių taisykles.Mūsų pardavimo kainos neturi būti įskaičiuoti visi mokesčiai ir tarifai.

    Apie Spalvų Skirtumai

    Visas nuotraukas produktų rodomas tinklalapyje yra profesionalių fotografijos komandos su profesionalios fotografijos aparatai.Dėl įtakos, fotografavimo vietos,aplinkos ir šviesos šaltinio,nufotografuotų nuotraukų yra nukrypusi nuo tikrosios produkto spalvos.Vėlai etape,nuotraukos yra koreguotos pagal produktų nekilnojamojo spalvų,bando atkurti produktų, originalios spalvos.Išskyrus spalvas, produktai, kitos dalys yra įrodyta, ištikimai.

    Tačiau kiekvieno suvokimo link spalvos skiriasi ir yra spalvos skirtumus tarp įvairių ekranų, problema spalvų skirtumas negali būti matuojamas arba vengti per fiksuotą elementus.Dėkojame už jūsų supratimą.Produktų spalvos, kuriems taikomi šie gautų produktų.

    Apie Logistiką

    Dėl užsakymų, kad jūs turite sumokėti už sėkmingai, mes jums pristatyti prekes per 24 valandas, kuo greičiau.Dėl teisės aktų nustatyto Kinijos švenčių, pristatymo laikas, gali būti atidėtas.Jei esate perkant internetu iš užsienio šalių ir negali laukti ilgai, logistikos, transportavimo, nedarykite užsakymus, taip išvengiant nereikalingų nuostolių tiek.Jei jūs norinte priimant užsakymus, prašome nedvejodami kreiptis dėl pvm grąžinimo ar skundų ne bus.Prašome pasiteisinimas mums už nepatogumus.

    Logistika gali būti 20-39 dienų ir mes jums pasirinkti tinkamiausią logistikos kompanija tarnauti jums.Tačiau, logistikos kiekvienoje šalyje skiriasi, todėl faktinė pristatymo laikas gali būti ilginamas dėl pernelyg didelių pakuočių ar kitų veiksnių.Todėl nagrinėsime ne atvyko užsakymus laiku ir pailginti, pristatymo laikas, kol gausite paketą.

    Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors abejonių!Mes pasistengsime atsakyti 0-12 valandų!

    Žymos: metalo užtrauktuką, kovoti su marškinius, darbo drabužiai, hilfiger mens, hewolf palapinė, vaikai brooklyn nets jersey, vyrų megztinis, camouflag, taktinis nešioti karinę, kaki kelnės vyrams.

  • Atsiliepimai (2)

    • Farkoss94

      Nice material. Good delivery time. Not as close fitting/tight as I would have liked.

    • Insolent Man4

      The trousers look great and the fabric feels good to contact the skin.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai