Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai

Kaukolės Galvą Akrilo Veidrodžio Efektas Sienų Lipdukai Helovinas Šalis Dekoro Siaubo Sienos Meno Geometrinės Grim Galvos Skeletas Kaukolės Lipdukai

€19.84 €12.89
Yra sandėlyje
w102030

Stilius: Modernus
Temos: Gyvūnų
Specifikacija: Multi-piece Package
Prekės KODAS: JMT-004
Medžiaga: Akrilo

  • Kaukolė Akrilo Veidrodis "PASIDARYK pats" Lipdukai

    Veidrodis sienos lipdukai yra pagaminti iš Akrilo medžiagos.Akrilo sienų dekoras yra ne toksiškas, ne purus, aplinkos apsaugos ir kovos su korozija.Tai yra taip aišku ir atspindi, kaip klasės veidrodis, bet ne staigiai ir trapi, be jokio neigiamo.Mūsų akrilo veidrodis, sienų lipdukai ne tik gyvinti kambarį, bet gyvinti dieną.Apskritai, tai yra vienas iš naujausių ir didžiausių tendencijų namų puošybai.Kadangi mūsų produktai yra aukštos kokybės, jie suteikia iliuziją, kad šiuolaikinės sienos menas be netvarka, kaina, arba laiko.Ką jūs laukiate?Let ' s get gudrus!

    3 Spalvų

    3 Dydžių

    (Apytiksliai) Dydis L: 72x50 cm (28 x 19") Dydis XL: 86x59cm (34" x 23") XXL dydžio:95x66 cm (37" x 26")

    Pastaba:

    Sąrašo, kaina yra 1 komplektas, kuris apima 91 vienetų.Popieriaus liejimo įrankis yra įtrauktas pakuotės viduje, lauke.

    Kaip naudoti:

    1.Prašome įsitikinkite, kad paviršius yra labai sklandžiai & clean prieš taikant. 2.Ašarojimas off galinį paviršių ir klijuoti prie sienos tiesiogiai. 3.Paviršius turi apsauginės plėvelės ir jis gali būti pašalintas. 4.Prieš prašome kreiptis švarios sienos, jei sienos nėra aišku, jie bus nukristi per 24 valandas.

    Platus programas:

    Akrilinis veidrodis lipdukai yra puikus būdas padaryti pareiškimą, bet miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvės, prieškambario, vaikų darželio ar vaikų miegamasis, taip pat bendrabučio kambariai, verslo biurus, dirbti patalpose, salėse ir restoranuose, ir kt.Unikalus veidrodis, sienų lipdukai gali visapusiškai lavinti savo meninius vaizduotę ir sukurti harmoniją, rami ir romantiška namų savo brolio.

    "PASIDARYK PATS" ĮDOMUS

    Dėmesio: Šis punktas yra "PASIDARYK pats" produktas.Jis ateina visas dalis atskirai.Ji turėtų būti sudėti pagal save.Jūs galite kurti įvairios formos pagal save.Mėgautis įdomus "PASIDARYK pats", pridėti gyvybingumą ir spalvos į savo kambarį.Iš karto gyvinti savo namuose.Puiki dovana asmens "PASIDARYK pats" dekoro draugais pašalinti ir savo "PASIDARYK pats" tikslas.

    Pasirinktinis Kad Priimtas

    PATINKA IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS?KURKIME NAUJĄ DRAUGE! – Tiesiog leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte matyti savo specialios sienos menas ir mes parengsime naujas dizainas jums.Mes esame daugiau nei laimingi galėdami suteikti jums juoktis iki dizaino, nei prieš jus, kad, ar, kol mes galime padaryti už jus produktas, iš tikrųjų mes labiau linkę tai daryti, nes tada esame visiškai įsitikinę, kad jums bus patenkinti savo galutinį produktą.

    Žymos: sienų lipdukai geometrinis modelis, sienų lipdukai geometrinis vinilų, dekoro kaukolė, stendas sieninis veidrodis, ika sienos veidrodis, dekoro skeletas, siaubo skeletas, acetato akrilo lakštas, ilgas veidrodis plytelės, dekoro veidrodis sienos.

  • Atsiliepimai (1)

    • Luquinha Cpv

      The seller is very good, I work with him for a long time, the quality of the goods is beautiful!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai