Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas

Pavasarį, Rudenį Baby Girl Drabužiai nustatyti Paukščių Siuvinėjimo Long Sleeve T Shirt + Dot Kelnes bamblys mergina drabužių 9-24 kalėdų kostiumas

€10.67 €9.07
Yra sandėlyje
w101987

Modelio Numeris: cs0170
Medžiagos Sudėtis: Medvilnė , Poliesteris
spalva: Rožinė
Departamentas Pavadinimas: kūdikių
Sezonas: pavasarį ir rudenį
Stilius: Atsitiktinis
Modelio Tipas: polka dot
Apykaklės: O-Kaklo
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: kailis
Dydis Amžiaus: 9M 12M 18M 24M
Prek.kod: Mažmeninė ir didmeninė prekyba
Rankovės Stilius: Pynimas
Lytis: Kūdikių Mergaitės
Medžiaga: Medvilnės
Elemento Tipas: Rinkiniai
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Audinio Tipas: Velvetas
Prekės Pavadinimas: HETISO
Uždaryti Tipas: Viena Breasted

  • Mažmeninės prekybos New Baby Girl Drabužiai Nustatyti, Raudona Ir Balta Dryžuotas, Viršuje Su trumpomis Kelnės 2 Vnt Rinkinys vaikams drabužių Nemokamai

    KŪDIKIUI REIKIA GEROS KOKYBĖS

    MŪSŲ KAINA PRIKLAUSO NUO AUKŠTOS KOKYBĖS

    NUSTATYTO DYDŽIO UŽ 9-24 MĖNESĮ .

    EUROPOS STILIAUS MADOS MERGINA

    TAI, KĄ MATOTE .KĄ JŪS GAUNATE !!

    JEI JUMS YRA UŽKRATAS .PLS SUSISIEKTI SU MUMIS.

    Mokėjimo

    1. www.eatin.lt palaiko visa, "MasterCard", "Western Union", ir pavedimu per bankų .

    2. Visi mokėjimo turi būti baigtas per 7-10 dienų, po to padaryti užsakymą, ar jis bus uždarytas pati .

    Pristatymas

    1. Visi daiktai bus išsiųsti per 72 darbo valandas, gavus apmokėjimą ( išskyrus šeštadienį ir sekmadienį ).

    2. Mes tik laivas, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo .Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.eatin.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

    3. Mes nesame atsakingi už papildomus mokesčius, pavyzdžiui, importo mokesčių, akcizų, muitų, PVM ir mokesčių, kad jums gali tekti mokėti, kai jūsų prekė atvyks į jūsų šalį.

    4. Prekės buvimo Vieta yra ne Kinijos.Tarptautinis pristatymas užtruks ilgiau laiko, nei vidaus,ir pristatymas gali būti atidėtas, nes kurjerių bendrovė, vietos muitinės ir (arba) pareigų ir kai kurių kitų neaiškumų (šventės, renginiai).Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos .

    Grįžti Priimti

    1. Jei nesate patenkintas mūsų prekės, grąžina yra priimama per 14 dienų nuo gavimo.

    2. Laivybos mokestis grąžinimo turi sumokėti pirkėjas.

    3. Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime jums elemento kainą.

    Atsiliepimai

    Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS DĖL IŠSPRĘSTI .Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

    Susisiekite Su Mumis

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tradeManager arba Pranešimų Centro arba E-mail, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimą per 48 valandas.Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus.Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas.Ačiū!

    Žymos: mergina kūdikių onesie, daug žiedas, kūdikių servies rinkinys, mieli kūdikių drabužiai., velvetas marškinėliai moterims, baby striukė, kūdikių medžiaga nustatyti, kūdikių medžiaga mergina, bamblys vaikams berniukas kelnės, navidd kūdikių rinkiniai.

  • Atsiliepimai (3)

    • Vadim Cby

      Excellent I arrive quickly very good shopping

    • Tishechkin Gennadii

      The costume is lovely. Exactly as in the description

    • Takatos 123

      Size small but very pretty

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai