Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens

Magicshine Seemee60 Dviračių saugos Šviesos diodų (Led) Galiniai Dviračių Šviesos Žibintuvėlis Dviratį USB Įkrovimo užpakalinis žibintas atsparus Vandeniui W/Stabdžių Sens

€41.33 €24.80
Yra sandėlyje
w10142

Modelio Numeris: SEEMEE60
Pozicija: Nuo balnelio iškyšos,šalmas,kuprinė,
Režimas: 3 ryškumo lygių
Montavimo Rodymas: nuo balnelio iškyšos
šviesa: 60LM
spalva: raudona
Atsparus vandeniui: IPX 6
Maitinimo Šaltinis: USB baterijos
tybe: COB Led Šviesos

  • modname=ckeditor

    Magicshine naujas dviratis uodegos šviesos, mažas, patrauklus ir nešiojamų dizainas dviračiu indikatorių su naujausia technika.

    Su didelio galingumo COB raudona LED šviesos šaltinį, maksimali galia yra 60 liumenų, galintys 180 laipsnių matomumą.

    3 ryškumo lygis, pastovus režimas ir 2 blykstės režimai gali būti naudojami bet combo, atkreipkite dėmesį, kad didelio režimu duoda 30 liumenų, o vidutinės ir žemos režimai 17 ir 9 liumenų atitinkamai.

    Pastatyta su naujausia vibracijos ir judesio jutiklis, Seemee 60 dviratį uodegos šviesos aptinka, kai raitelis dalyvavo staiga stop motion, siekiant padidinti jo galia iki 60 liumenų į frenzy mirksi, įspėjimas kolegoms keliautojams ir vairuotojai.Šis lengvas modelis bus ryškus pakankamai, kad pateisintų dėmesį, bet ne pakankamai, kad sukelti laikinas aklumas, kuris yra lygiai taip pat tikėtina, kad gali sukelti nelaimingų atsitikimų.Su tuo pačiu jutikliai, uodegos šviesos patenka į miego režimą, kad būtų taupoma energija po vienos minutės neveiklumo.Bet koks judėjimas bus iš karto vėl įjunkite įrenginį.

    Įrengimo ir pašalinimo užpakalinis žibintas yra super greitas ir paprastas, pasukti 90 laipsnių kampu įdiegti ir pasukti 90 laipsnių atgal pašalinti, kad tai!Micro-USB įkrovimo lizdas yra pastatytas į nugaros pusę, uodegos šviesos su vandeniui atsparaus silikono uosto padengti.Besiūliai integracija raudonųjų lęšių ir aliuminio lydinio plokštė kadravimo suteikia Seemee 60 IPX lygis 6!

    Seemee 60 ateina su montavimo konfigūracijos abiejų šlaunų ir Aero sėdynės, pareigybes, taip pat multi-purpose montavimo įrašą, kad bus paversti šį dviratį uodega, atsižvelgiant į signalo / saugos šviesos, kad būtų galima nukirpti ant savo kuprinės, šalmo dirželis, saddlebag, net marškinių apykaklės.

    Žymos: cycl šalmas, dviračių dalys, didelis, magicshine 1500, didelis dviračių žibintai, bicycl, bicycl lempos, dviračio šviesos, magicshin, fenix žibintai, stabdžių led.

  • Atsiliepimai (1)

    • Tornike S

      The taillight is straight fire, tear your eyes out. The front is stylish, compact, but short elastic for fastening for my steering wheel. I had to adapt the elastic band from another mount.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai