Profesionalūs elektriniai Plaukų Clipper ašmenys plaukų Žoliapjovės Peilis galvos zp680 Profesionalūs elektriniai Plaukų Clipper ašmenys plaukų Žoliapjovės Peilis galvos zp680 Profesionalūs elektriniai Plaukų Clipper ašmenys plaukų Žoliapjovės Peilis galvos zp680 Profesionalūs elektriniai Plaukų Clipper ašmenys plaukų Žoliapjovės Peilis galvos zp680

Profesionalūs elektriniai Plaukų Clipper ašmenys plaukų Žoliapjovės Peilis galvos zp680

€8.26 €7.43
Yra sandėlyje
w101043

Modelio Numeris: zp-680 peilis
Quanlity: 1 Gabalas
Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės
Prekės Pavadinimas: LILI
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
Tinka modelis: zp-680
Pavadinimas: peilis
Dydis: replaceable blade for zp680 hair clipper

  • Profesinės Titano Keramikos Peilis peilis galvos LILI zp680 Svarbi Pastaba: Ši nuoroda tik parduoti blade ZP-680, negali būti mašina.Peilis galva tinka tik LILI prekės ženklų plaukų kirpimo mašinėlės.Jei negalite rasti menčių modelis, jūsų plaukų clipper,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    We ship užsakymą per 48 valandas, paprastai po apmokėjimo baigtas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei jūs

    negavote kad per apsaugos laiku,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti shippment ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

    Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Prašome suprasti.

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių ,Teigiami (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

    Jei nesate patenkinti produkto,prašome grąžinti ją su 10 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.Visi produktai turi būti originalioje pakuotėje ir geros būklės.

    Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu ar kitos problemos,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes ją išspręsti už jus.

    Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti atsiliepimus.

    Jei esate patenkintas mūsų produktus,prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus,jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija.

    Žymos: clipper šukos plaukų, clipper plaukų profesinės, plaukų žirklės ht, fine hair trimmer, pabaigos žoliapjovės, daraz žoliapjovės, clipper plaukų, pakeitimo galvos plaukų clipper peilis, profesionali plaukų clipper lelija, kirpykla įranga.

  • Atsiliepimai (2)

    • Daniila 2008

      Good product

    • Pamela Angie2010

      Сестра барбер, заказывала по ее просьбе. Все ок! Доставка в срок. Спасибо!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai