Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį

Abstrakti Gatvės Meno Tapybos Ant Drobės Plakatas Ir Spausdina Sekti Savo Širdies Devizą, Sienos Menas, Grafiti, Nuotraukos Kambarį

€8.36 €3.76
Yra sandėlyje
w101013

Originalus: No
Cuadros:
Yra Protingas Prietaisas: No
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Plakatai Ir Spausdina:
Forma: Vieną
Medžiaga: Drobė
Drobės Paveikslai:
Stilius: abstraktus
Prekės Pavadinimas: PANTINGART
Sienų Dekoras:
Technics: Purškiamojo Dažymo
Šiuolaikinio Meno:
Dalykai: abstraktus
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukos:
Paramos Bazės: Drobė
Modelio Numeris: PF 915
Rėmas: No
Nuotraukos:
Formos: Vertikalus Stačiakampis
Nuleisti Pristatymas:
Tipas: Drobė Spaudiniai
Naudojimas:
Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas

  • PASTABA

    1 nuotrauka yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašina, ant drobės, kuri yra geriausia medžiaga dažymas, jis yra storas,storng,atsparus vandeniui,todėl ji yra ryškių spalvų ir neblunka,tai ideali vieta namo apdaila, vaikai miegamasis apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana. 2,plakatas yra be vidaus ir išorės rėmas išlaikyti žemyn siuntimo išlaidų,nr. viduje rėmo ištemptas,ne už kadro,tik valcavimo drobės.tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti pasirengusi rėmas lengvai. 3,Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 4,Jei turite kokių nors problemų,jūs galite susisiekti su mumis bet, kurio metu,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Ačiū!

    DYDIS NUORODA

    Prašome patikrinti žemiau dydis palyginti.

    Tapyba Scena

    Skirtingo stiliaus tapybos tinka įvairių kambarių,jei norite ,mes taip pat priimame užsakymą.

    Pirkėjas Rodyti

    Mūsų tapybos kad jūs staisfied,kad mūsų tik nori.

    Kodėl Verta Rinktis Mus

    Mes tik siūlome aukštos kokybės ir žemos kainos,ilgalaikis bendradarbiavimas yra naudingas ir jums, ir mums. 1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.

    Apie Laivybos

    Žymos: Affirm, juoda širdies plakatas, meno širdies, širdies necklac, žavesio, širdies pakabukas, anatomi plakatas, Custom, follow your dream, dekoro širdies.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai