1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas 1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas 1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas 1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas 1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas 1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas

1Pcs Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo, Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Pratęsimo Lenkai Žaislas

€5.65 €4.63
Yra sandėlyje
w10084

Medžiaga: Metalo

  • Aprašymas:

    1 Vnt. Nerūdijančio Plieno Kišenėje savigynai Teleskopine Lazda Nešiojamų Kovos Menų Veiklos Metalo Stebuklinga Lazdelė

    Šis cukranendrių, pagamintas iš metalo, todėl šis cukranendrių bus rodomas akimoju!Šis cukranendrių turi vieną - touch-atidarymo sistema. (atatranka-kamštis).Tai leidžia lengviau naudoti!Nekenksmingas silks, blizganti blokuoti apdaila yra labai patvarus ir ilgalaikis!Šilko neįskaičiuotos.pasirodo cukranendrių (sidabras) metalo.Tai yra geriausias pasirinkimas, karjeros etape magas.Ištiestos dydis: apie 105 * 2. 1cm.

    Dydis: apie 25*60mm, atviras ilgis 1100mm

    Spalva:Sidabrinė spalva

    Medžiaga:metalas

    Savybės:

    Tai teleskopinė lazda yra pagaminta iš metalo, patvarus naudoti.

    Šis cukranendrių turi vieną - lytėjimo įspūdį-atidarymo sistema.(Atatranka-Kamštis).Tai leidžia lengviau naudotis ir gali būti akimoju!

    Profesionalios kokybės, lengvas, greitas, tylus veikimas.

    Plačiai naudojama magija veiklos,matrial menų ar asmens pramogų.

    Pakuotė:

    1 x Stebuklinga Lazdelė

    Pastaba:

    1.Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

    Laivybos Politika:

    1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

    2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

    Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

    Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

    4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimų & Grąžinti:

    Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

    Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

    AČIŪ!

    Žymos: mano parduotuvė, metalo strėlės ilginimas stick, kendo vienodas, savigynos lazdelės telescop, ištraukiamas laikytis gynybos, gpgb žaislas, estafetę telescop, magic pro x, darbuotojai, juodos spalvos deglą.

  • Atsiliepimai (2)

    • Orsk Svet

      parfait

    • Www Mmmeyouiii

      This is not a defense stick but a majorette stick

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai