Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė

Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2 vaizdo Siena Procesorių Palaikymas DVI/HDMI /VGA/USB įvesties 4X HDMI out su garso ir RS232 kontrolė

€181.11 €152.13
Yra sandėlyje
w100370

Vaizdo Siena valdytojas: Vaizdo Siena valdytojas 2 x 2
Modelio Numeris: NTA0104
Prekės Pavadinimas: YPAY

  • Šis produktas yra aukštos raiškos vaizdo sujungimas procesorius LCD Televizoriai, ultra-siauras LCD ekranai ir projektoriai.

    produkto aprašymas:

    • Gaminys naudoja " high-definition apdorojimo lustą, kuris palaiko įvesties ir išvesties 1080P signalus. • Produktas yra skirtas infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo ir priekinio skydelio mygtukai.Vartotojai gali atlikti vienu pelės paspaudimu greitai kontrolės ir visų funkcijų kontrolės splicer per mygtukais arba nuotolinio valdymo pultas, kuris patogu ir paprasta.Ji taip pat gali būti kontroliuojami RS-232 daugiau įvairių funkcijų.Funkcija plėtra. • Parama 1 VGA, 1 DVI, 1 USB, 1 HDMI įvestis tuo pačiu metu, visi įvesties signalai gali būti perjungtas į dideliame ekrane sujungimas ekranas. • Palaiko garso įvesties ir išvesties, ir paramos sinchroninio išvestis, garso ir atitinkamą vaizdo įrašą. • Paramos 180 laipsnių flip bet spliced ekraną. • Produktas turi įmontuotą slinkimo subtitrų funkcija.Galite naudoti įmontuotą valdymo programinę įrangą savavališkai nustatyti paantraštė pažymėkite poziciją, slinkties greitis, šrifto dydis, teksto spalvą ir fono spalvą per RS 232 ryšio sąsajos. • Palaiko sienų montavimo technologija.Kai sienų montavimo nenaudojamas, vaizdas bus vizualiai ištraukė atskirai; vaizdo tvarkomi sienų montavimo ne deformuoti ir ištemptas, ir vizija yra daugiau kaip natūralus ir realus. • Palaiko USB prieiga.Jūs galite tiesiogiai dekoduoti vaizdo įrašus, nuotraukas, žaisti, Mp3, failus, etc.by įdėti U disko; jokios ypatingos konfigūracijos kitų priekinė-galinė įranga, kuri yra paprasta ir praktiška.

    Sujungimas Sienos Nustatymas

    1, pagrindiniame meniu, pasirinkite, patekti į nustatymų meniu - > susiuvimo režimu Nustatyti。 2, paspauskite kairįjį ir dešinįjį klavišus pasirinkite tinkamą jungimo režimas. 3 pasirinkite HDMI uosto atrankos, ir pagal uosto ID pasirinkite phaseLocation iš susiuvimo (uždangų adresas). 4 jungimo jungiklis yra koreguojami, kad atviras, galite sudurti.

    Parametro Aprašymas:

    HDMI port: susipažinti su HDMI ID numerį, reikia ir spellThe pačioje pozicijoje, gali būti spliced teisingai.Sujungimo vieta: vieta sujungimas sienos, užuolaidos sienos adresas

    Rėmo Montavimo Aprašymas:

    Nustatymų meniu, rasti horizontalus bendras reglamentas / vertikalios siūlės gali būti koreguojamos, rėmo montavimo rinkinys. (pavyzdžiui: "lygis 20mm sandūrų siūlės, siūlės lygis reguliuojamas iki +20MM)

    Ekrano Prakeiktas Aprašymas

    Nustatymų meniu, pasirinkite atitinkamą HDMI prievado numerį, tada pasirinkite veidrodis meniu, paspauskite "right" mygtuką, norėdami apversti .

    Sujungti RS232 kabelis, RS232 sąsają produkto ir atidarykite atitinkamą pažymėkite antraštę programinę įrangą,sistema gali atlikti funkciją, geležinkelių subtitrai, ir gali atlikti įvairias funkcijas subtitrai programinės įrangos teksto vieta, teksto dydį, šriftą greitis, teksto spalva, fono spalva, ir tt.Taip pat galima reguliuoti ribose LED funkciją, galima LED vaizdo mastelio ir LED imagesCutting funkcija, kaip parodyta paveikslėlyje:

    Daugiau susiuvimo režimai

    Žymos: pc monitoriaus šviesos, asus displaylink, mini lcd valdiklio plokštės hdmi, garso procesorius, įvesties selektorių, vaizdo stebėti, testeris, vga2hdmi vga, hdmi, stebėti vnt, led vaizdo siena, vaizdo kamera.

  • Atsiliepimai (1)

    • Irina Ilmenskaya

      It came very fast, I recommend it just need to try

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai