Wang Shouyi Trylika Kvapnios BBQ Prieskonių 35g*10 krepšiai specialių prieskonių rinkinį mėsos vėrinukai kepti vištų sparneliai Wang Shouyi Trylika Kvapnios BBQ Prieskonių 35g*10 krepšiai specialių prieskonių rinkinį mėsos vėrinukai kepti vištų sparneliai

Wang Shouyi Trylika Kvapnios BBQ Prieskonių 35g*10 krepšiai specialių prieskonių rinkinį mėsos vėrinukai kepti vištų sparneliai

€49.98 €27.49
Yra sandėlyje
w100028

Prekės Pavadinimas: QYF
Funkcija: /
Lytis: Unisex
NET WT: /
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Wang Shouyi Shisanxiang grilis

    Wang Shouyi Trylika Prieskonių BBQ Prieskoniai

    Sudėtis: kmynų, valgomoji druska, pipirai, mielių ekstraktas

    Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

    Grynasis kiekis: 35g/krepšys*10

    produkto aprašymas

    Šis produktas yra vienas iš Wang Shouyi trylika prieskonių serijos uždarai.Jis gaminamas taikant modernias technologijas su aukštos kokybės kmynų ir kitų pagalbinių medžiagų.Tai yra idealus pagardas barbekiu maisto su šiaurės vakarų skonio.

    Aprašymas

    1. Kepta ėriena vėrinukai: gabalas avienos, įdėti jį į vėrinukai, įdėti jį į kepimo skardos ir supilkite aliejų į kepsnys spalvos.Kai ji atėjo, pabarstyti tinkamą kiekį, šis produktas ir toliau kepti tol, kol virti.Jūs galite lengvai mėgautis autentiški šiaurės Vakarų stiliaus ėrienos kepsnys.

    2. Giliai keptas tofu: Supjaustyti marinuoti tofu į gabalus, giliai mailius karšto aliejaus, kol burbuliuoja ir išimti, pabarstyti atitinkamą sumą šią prekę, ir jis yra pasirengęs.

    Žymos: karščiui atsparus akių, nmax aliejus, 150cc tarpiklis, lauke takeaway, mini bike dėžė, lauke vištiena, akių lapas, churrasco, mat akies, takeout.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai