Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas

Mini Fotografijos Pritemdomi Užpildyti Šviesos Mobiliojo Telefono Selfie Žiedas Šviesos Clip-on Įkraunamas LED Lempos, Vaizdo, Kad Iki Apšvietimas

€11.64 €6.29
Yra sandėlyje
w1223

Sertifikavimo: NĖRA
Pakuotė: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: SHZONS
Spalvos Temperatūra: Bi-color 3200K-5600K

  • Kulka Taškų: 1、Stiprinti ir Apšviesti Savo Veidą: Built-in 40 dvigubos eilės LED lemputes, įtraukti 20 baltos šviesos ir 20 šiltas apšvietimas.Yra minkštesnė šviesa, išsamesnės ir labiau koncentruota.Jis padeda sustiprinti ir apšviesti savo veidą puikus selfie.Silikono gelis skirtas apsaugoti nuo įbrėžimų, rūpintis savo išmanųjį telefoną.

    2、3 Šviesos Režimai, Reguliuojamas Ryškumas: Į Benbilry selfie šviesos "iPhone" ir "Android" išmaniųjų telefonų turi trijų skirtingų dydžių: šilta, natūrali ir balta.Jūs galite reguliuoti režimus ir ryškumą, kiek reikia, kad atitiktų visus jūsų poreikius, skirtingomis aplinkybėmis.Mūsų mažas žiedas šviesa taip pat turi SOS funkciją, jums reikia tik ilgai jungiklį paspauskite mygtuką ir jis bus SOS blykstės šviesos.

    3、USB Įkraunamą: Šis ratas selfie žiedas šviesos built-in 200mAh ličio polimerų akumuliatorius su 3.3 Kojų, USB laidas (yra komplekte), kuris gali būti naudojamas 45minute po to, kai visiškai įkrautas.USB įkrovimo dizainas reiškia, kad jums nereikia pirkti ir pakeisti vienkartinės baterijos dažnai.Taip pat rems įkrovimo naudojant, tiesiog mėgautis savo vaizdo konferencijos.

    4、Platus Suderinamumas ir " Multi-naudojimas: Mūsų selfie šviesą ištempti iki 1.2 colių, kuris yra lengvai klipas daugelyje telefonų.Suderinamas su visais išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt.Jūs galite naudoti ją kaip užpildyti šviesos selfies, grupės nuotraukas ir fotografuoti naminiams gyvūnėliams, ir maisto.Arba taip pat galite naudoti jį kaip makiažas, šviesos, žibintuvėlis, avarinis šviesos ir dar daugiau.

    5、Pasakų Mielas Dovana ir Garantijos: A) privalo turėti selfie mėgėjams.Jeigu jūs ieškote puiki dovana jūsų šeimos, draugų ar kas nors jums patinka, prašome nedvejodami pasirinkti mūsų lengvas ir nešiojamų telefono skambutis šviesos.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: balta, juoda

    LED kiekis: 40LED lempos

    Spalvos temperatūra: 3200K-6500K(3 Režimai)

    Šviesumo reguliavimas: 3 lygio

    Ličio baterija: 200mAh

    Nuolatinis šviesos pilna galia: daugiau nei 45minutes

    IRC: daugiau nei 95%

    Įkrovimo įtampa: DC 5V/1A

    Medžiaga: ABS dydis(skersmuo x storis): apie 3.54 x 1.22 colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Selfie Šviesos

    1*USB Kabelis

    1*Naudotojo Vadovas

    Pastaba:

    Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

    Apmokėjimas:

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Vežimą:

    1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

    Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

    2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

    3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

    4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

    5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimai:

    Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, ulanzi vaizdo lemputė, umi phone išmanusis telefonas, profesional photo light, ledp260c, spalvų led vaizdo šviesos, 3d dragon lempos, godox softbox, lempa led žiedas, žiedas sieniniai šviestuvai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai